10 moederdag cadeau tips 1

10 moederdag cadeau tips

Elk jaar,  iedere tweede zondag in mei, wordt wereldwijd moederdag gevierd. Het is de dag dat we onze moeders in het zonnetje zetten en verwennen met bloemen en cadeautjes. Maar wat voor moederdag cadeau ga je dit jaar geven? Je wilt natuurlijk niet alweer met een  bos bloemen aankomen.

Knutselwerk

Voor vaders met kleine kinderen is het simpel Ga een mooi knutselwerk maken met je kind! De website ladylemonade.nl/moederdag-knutselen/ biedt enorm veel mogelijkheden om een leuk zelfgemaakt cadeau in elkaar te flansen. Kinderen vinden dit vaak nog leuker dan een cadeau in de winkel uitzoeken. Toch wil je als echtgenoot ook nog een waardevol geschenk geven. Kijk voor de volgende tips hieronder.

Robotstofzuiger

Stofzuigen is een karwei waar niemand vrolijk van wordt, ook je moeder niet. Geef haar een robotstofzuiger voor al die keren dat ze jouw kamer heeft gestofzuigd met een old school stofzuiger! Op het gebied van robotstofzuigers is er een ruime keuze. Er zijn modellen die voor 200 euro verkocht worden en modellen die voor 1000 euro over de toonbank gaan. Lees hier meer over de beste robotstofzuiger.

Voetenbad

Wil jij je moeder eens echt laten ontspannen? Geef haar een voetenbad! Voeten zijn een belangrijk onderdeel van het lichaam. Het is dan ook zaak goed voor voeten te zorgen. Een voetenbad masseert de voeten en zorgt door massage en warmte voor een betere doorbloeding in de voeten. Geef er een lekkere badzout bij in combinatie met een goede voetcrème voor optimale voetverzorging.

Pastamachine

Pasta di mama! Houdt je moeder van koken? Dan heeft ze vast weleens een bordje pasta voor je neergezet. Om écht lekkere pasta te maken, maak je verse pasta met een pastamachine. Gezonde en lekkere pasta en op simpele wijze gemaakt komt uit de pastamachine!

Airfryer

Friet en snacks zijn erg lekker, maar ook veel te vet. De airfryer biedt uitkomst. Van dit cadeau zal je vrouw of moeder gemak hebben, maar denk ook eens aan jezelf. Lekkere vetvrije frietjes en snacks om je vingers bij af te likken. De airfryer is verkrijgbaar in verschillende prijzen. Voor elk budget is er wel een te koop!

Boeken

Heb jij een moeder of vrouw die gek is op lezen? Een boek is altijd welkom. Geliefde, Nederlandse, vrouwelijke auteurs gaan als zoete broodjes over de toonbank. Saskia Noort, Tess Gerritsen, Simone van der Vlugt en Marion Pauw zijn nog maar een paar voorbeelden van Nederlandse thriller schrijfsters, die erg populair zijn onder de Nederlandse vrouwen.

Lekker luchtje

Het lekkere luchtje is en blijft favoriet tijdens moederdag. Het is eigenlijk nog beter om een cadeaubon te geven op dit gebied. Het is vaak moeilijk om een luchtje te kiezen. Vrouwen hebben zo hun eigen specifieke geuren, dus laat het aan henzelf over! Koop je een cadeaubon bij bijvoorbeeld de Douglas, een bekende parfumeriewinkel, dan zal deze op aantrekkelijke wijze worden verpakt!

Bonbons

Bonbons zijn een geijkt cadeau voor moederdag. Probeer om bijzondere bonbons te scoren en niet een pakje uit de supermarkt. Ga eens naar een goede chocolaterie en laat een aantal van deze heerlijkheden in een mooi papiertje verpakken. Het hoeven er echt geen 20 te zijn. Het gaat om het idee. De verpakking doet ook vaak wonderen.

Kaas en wijn 

Een cadeau in de vorm van een lekkere fles wijn samen verpakt met een aantrekkelijk kaasplankje doet het ook erg goed met moederdag. Ga naar een gerenommeerde winkel die deze spullen verkoopt en zoek de juiste combinatie wijn en kaas. Bij een fles rode wijn zal een kaasplankje er anders uitzien dan bij een witte. Personeel in deze winkels weten vaak heel goed wat een fijne combinatie is.

Thee en toebehoren

Hoe leuk is het om je moeder een mooi theeglas cadeau te doen samen met verschillende soorten thee en wat bonbons? Ze zal er erg blij mee zijn als ze een fan is van theedrinken. Is je moeder een koffieleut? Bedenk dan een cadeau in de trant van koffie. Bijvoorbeeld, lekkere koekjes, een mooie koffiebeker en een siroop speciaal voor in de koffie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>