10 tips cadeaus housewarmingparty 1

10 tips cadeaus housewarmingparty

De Housewarmingparty

Mensen die een housewarmingparty organiseren hebben een huis gekocht of zijn verhuisd naar een ander huis. Zij zijn trots op hun huis en willen dit graag met familie en vrienden delen. Wanneer er een uitnodiging voor een housewarming bij je op de mat valt, wordt je toch wel nieuwsgierig naar het mooie stulpje van je vrienden. Een cadeau is zeker op zijn plaats! Hieronder vindt je een aantal tips die je wegwijs kunnen maken en je misschien inspiratie geven in cadeauland.

Geschenkmand

Een geschenkmand kan zo kant en klaar worden aangeschaft. Maar wat dacht je ervan om zelf een mooie mand te vullen met delicatessen waar je vrienden dol op zijn? Luxe chocolade, lekkere wijn, tapas, kaasjes en nog meer originele producten om mee te verrassen. Met dit cadeau kun je het zo duur of juist goedkoop maken als je zelf wilt.

Robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is een kostbaar, maar een o zo’n handig product. Je vrienden of familie die hun nieuwe huis aan jullie gaan tonen hebben beiden een drukke baan en weinig tijd voor het huishouden. Een robotstofzuiger biedt uitkomst. Wanneer je ‘s avonds terugkeert van je werk is je huiskamer vrij van stof en andere ongerechtigheden. De robotstofzuiger is prijzig, maar misschien een mooi cadeau om met een aantal mensen te geven? Een stuk beter dan zo’n ouderwetse stofzuiger.

Deurmat

Een deurmat met een gepersonaliseerde bedrukking geeft een woning een warm welkom. Een uniek en persoonlijk cadeau wat speciaal voor een housewarming party kan worden laten bedrukt. Online vindt je verschillende webshops waar je bedrukte deurmatten kunt bestellen.

Brievenbuspakket

Ben je verhinderd om naar de housewarmingparty van je beste vriendin te gaan? Maar wil je toch iets geven voor haar nieuwe huis, dan is een brievenbuspakket een uitkomst. Kijk op de onderstaande website en ontdek dat er tientallen brievenbuspakketten beschikbaar zijn. Wel even de verzendtijd in de gaten houden!

Planten en bloemen

Natuurlijk kan een nieuw huis niet zonder planten en bloemen. Zijn jou vrienden die de housewarming geven echte plantenliefhebbers? Probeer er dan achter te komen welke planten zij aantrekkelijk vinden. Het is vervelend wanneer jij met een cactus aankomt, terwijl zij gek zijn op begonia’s.

Ja, en bloemen, dat kan altijd natuurlijk. Daar maak je iedereen blij mee!

Luchtbevochtiger

Droge lucht in huis kan gezondheidsklachten geven. Droge ogen en een pijnlijke keel kunnen de gevolgen zijn van té droge lucht in huis. Om een aangename atmosfeer te kweken is een luchtbevochtiger onontbeerlijk. Een mooi cadeau voor mensen die net een huis hebben gekocht en hun vloeren hebben voorzien van een parket of een houten vloer. Ook antieke spullen en muziekinstrumenten blijven in een betere conditie wanneer een luchtbevochtiger wordt gebruikt.

Naambordje

Een nieuw huis is helemaal oké wanneer er een naambordje en nummer aan het huis is bevestigd. Heb je een familielid die een supermodern huis heeft gekocht? Geef een RVS-look naambordje cadeau met strakke letters en nummer. Naambordjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen zoals hout, metaal, plastic of plexiglas.

Een Barbecue

Vooral wanneer het om een stel gaat wat is gaan samenwonen, is een BBQ helemaal op zijn plek. Een eenvoudige bol BBQ heb je al voor nog geen 25 euro. Leuk om er wat houtskool bij cadeau te doen!

Sfeervolle kaarsen

Kaarsen zijn bijna bij iedereen welkom. Weet je zo ongeveer wat de tinten zijn van het interieur, dan kun je de kleuren kaarsen hierbij afstemmen. Ook geurkaarsen zijn er in veel variaties. Wil je het helemaal goed doen, koop dan een mooie lantaarn, voor binnen of buiten met bijpassende kaarsen.

Sleutelhouder

Een sleutelhouder is een echt functioneel cadeau. Nooit meer autosleutels kwijt wanneer je ze ook daadwerkelijk ophangt aan deze houder. Een superleuk, betaalbaar cadeau!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>