Woolrich: kwalitatief, tijdloos en hip

Het merk Woolrich bestaat al sinds 1830. Het werd opgericht in de Verenigde Staten door de Engelsman John Rich. De ontwerpen waren in het begin gericht op boeren en soldaten uit de “Civil war.” Sindsdien heeft het merk zich in snelle tijd ontwikkeld tot een wereldberoemd kwaliteitsmerk. Toch behoudt de kleding van Woolrich nog steeds een stoer en sportief karakter. Daarnaast zijn de ontwerpen van het merk nog altijd perfect geschikt voor outdoor gebruik. De ontwerpen staan bekend om duurzaamheid, stevigheid, kwaliteit en eenvoud. Toch zijn de ontwerpen van Woolrich telkens vernieuwend. Het merk blijft altijd on-trend en bevindt zich aan de bovenkant van de markt.

Op de website van Pauw kunt u kiezen uit verschillende kledingstukken van Woolrich. Uiteraard is de collectie wel afgesteld op het huidige seizoen. Uiteraard is er een Woolrich collectie voor mannen en voor vrouwen. De collectie bestaat uit jassen, kortere jasjes en uiteraard de beroemde Woolrich Parka. Hier staat het merk misschien nog wel het meest om bekend. De Arctic Parka werd geïntroduceerd in 1972. Deze stevige, kwalitatieve jas staat bekend om de heerlijke warme bontkraag. De jas is ontworpen om tegen de meest extreme temperaturen te kunnen. Daarnaast blijven de Parka jassen tijdloos en altijd hip.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>