Categorie: Schoenen

Luxueuze kleding aanschaffen van Loro Piana

Loro Piana is een van de meest luxueuze merken op de Italiaanse kledingmarkt. Het design wat deze kleding uitstraalt, komt door het gebruik van de natuurlijke garens en stoffen. Klassieke stoffen als cashmere, worden benut om de meest fraaie jasjes op maat te maken. Fijne, wollen stoffen die comfortabel zijn om te dragen en die gebruikt worden om een perfecte pasvorm aan de kleding van Loro Piano te geven.

Familie Loro Piana

De uit Noord-Italië afkomstige familie, zijn als kooplieden begonnen in de jaren veertig met wollen weefsels. De fijnste stoffen worden geëxporteerd om er vervolgens de mooiste herenpakken van te maken. Loro Piana is een begrip op de Italiaanse kledingmarkt. Zowel voor de dames als heren heeft Pauw.com een uitgelezen selectie kleding van dit gerenommeerde Italiaanse merk. Het textiel van Loro Piana is van een hoogwaardige kwaliteit. Haal Loro Piana in huis om je garderobe uit te breiden met mode die jarenlang meegaat. Op eenvoudige wijze bij de webshop van Pauw.com aan te schaffen.

Luxe items

Een kledingstuk van Loro Piana is niet zomaar een broek of jasje. Alle kleding is van hoogwaardig materiaal gemaakt. Ook de hoeden, schoenen en tassen van Loro Piana geven een boost aan je outfit. Vilten hoeden zijn het paradepaardje van dit merk. Eén van de hoeden die overal bij gedragen kan worden is de hoed van bevervacht. Zacht, vederlicht en met zijn eigen ultieme glans heb je een aanwinst aangeschaft voor je outfit. Geeft een stoere uitstraling aan je persoonlijkheid en kan met verschillende mode items worden gecombineerd. Kijk voor meer informatie over dit merk op de desbetreffende website.

Bontoni: de meest exclusieve en elegante ontwerpen

Bontoni is een Italiaans familiebedrijf dat zich richt op het ontwerpen van de meest subtiele en elegante mannenschoenen. Voor de productie gebruikt het bedrijf leer van de beste kwaliteit. Dit geldt uiteraard ook voor alle andere benodigde materialen. Alle materialen worden zorgvuldig geselecteerd en het productieproces is verfijnd tot in de puntjes. Alle schoenen van dit merk worden met de hand gemaakt. Dit is terug te zien in de perfecte afwerking van alle ontwerpen. Omdat er zoveel tijd gestoken wordt in de productie van de schoenen, worden er niet veel exemplaren uitgebracht per jaar. Het bedrijf produceert ongeveer 12 schoenen per dag. Hierdoor zijn de schoenen dus zeer exclusief. Met een paar Bontoni schoenen kunt u zich vertonen op de meest deftige gelegenheden. Daarnaast is de kwaliteit zo sterk dat u jarenlang plezier hebt van de schoenen.

Pauw heeft een mooie selectie gemaakt uit Bontoni schoenen voor u. Kijk vooral eens rond op de Bontoni pagina van de website en laat u verassen door de prachtige schoenen. Pauw staat voor kleding en schoeisel van kwaliteit. Daarom heeft de webwinkel ervoor gekozen schoenen van dit exclusieve merk te verkopen. Hou er rekening mee dat er veranderingen kunnen plaatsvinden in de collectie en de aanwezige maten.