Zwembad Tegels

De zomermaanden zijn natuurlijk bij uitstek de periode, dat we ons zwembad weer opzoeken, opblazen of in elkaar zetten en op een mooie plek in de tuin plaatsen. En daar gaat het nu juist om…die plek in de tuin. Wanneer je het zwembad op een gazon plaatst heb je grote kans dat het gras onder het zwembad doodgaat. Zet je je priv├ęzwembadje op de tegels dan is de ondergrond veel te hard. Vooral met wat kinderen die in en uit het zwembad springen, kan dit nog wel eens pijnlijke gevolgen hebben. Zwembadtegels zijn speciaal geschikt om gras niet te beschadigen en je bestrating onder het zwembad in takt te houden. Ze zijn waterbestendig, door iedereen te plaatsen en geeft een prima scheiding tussen ondergrond en zwembad.

Foam materiaal

De tegels zijn van foam en voelen lekker zacht aan wanneer je er op loopt. Onder, maar ook aan de zijkanten van het zwembad kunnen deze tegels gelegd worden. Kinderen kunnen dan op prettige wijze rondom het bad lopen zonder zich te bezeren aan bestrating. Ook zorgt het ervoor dat het zwembadwater schoner blijft in verband met zand en vuil wat je aan je voeten hebt.

De tegels zijn simpel in elkaar te passen doordat het een soort puzzelstukken zijn.

Voordelen op een rijtje;

  • Bodem zwembad zal niet lek raken
  • Aan de onderzijde blijft de bodem veel schoner
  • Zand en andere rommel van buiten het zwembad, zal niet snel het water vervuilen, mits je buitenom het bad nog een rij tegels neerlegt.
  • Veilig rond het zwembad lopen
  • Geschikt voor alle zwembaden
  • Wordt in pakketen verkocht

De mooiste producten


Intex Vloertegels - 8 Stuks 50x50 cm blauw

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.7 van de 5 sterren uit 12 reviews

Nog meer voordelen

Zwembadtegels kunnen ook gebruikt worden als yoga- of fitnessmat. Ligt prima stabiel en is comfortabel door de zachte foam.

Je kunt er een fitnessapparaat op plaatsen, maar ook te gebruiken als stevige ondervloer in een sauna. Op de garagevloer kan het ook een oplossing zijn evenals een stukje vloer onder de wasmachine. Een functioneel product wat duurzaam is en kan worden gebruikt voor vele doeleinden.