Zwembad met Filterpomp

Ook zo’n zin in de zomer? Vooral in deze vervelende coronatijd snak je gewoon naar mooi, warm weer om heerlijk in je eigen tuin te loungen en bruin te worden. Misschien zit er een vakantie in, maar voor het zelfde geld ga je op vakantie in je eigen achtertuin. Met kinderen is dit overigens één van de beste manieren om te ontspannen. Geen vakantiestress, maar een relaxt vakantiegevoel helpt mede door een zwembad aan te schaffen. Kinderen, maar ook volwassenen vinden water heerlijk wanneer de buitentemperatuur richting de 30 graden gaat. Even lekker zonnen en hup gebruik maken van een heerlijk zwembad met filterpomp. Een filterpomp zorgt er voor dat je zwembad altijd spic en span is en je naar hartelust veilig kunt badderen.

Intex zwembad rechthoekig Ultra

Een heerlijk zwembad wat je zelf kunt opzetten in een mooie, ruime maat. Met een lengte van bijna 5 meter 50 en een breedte van 2 meter 75, heb je een volwaardig zwembad in je tuin, waar kinderen heerlijk in kunnen duiken en spelen. Met een inhoud van ruim 17.000 liter heb je absoluut een zandfilter nodig. De zandfilterset is elektrisch en onderdeel van het circulatiecysteem.

Het complete pakket accessoires wordt standaard bij dit zwembad geleverd. Het zandfilter heeft een capaciteit van 4000 liter per uur.

Opblaasbare Jaccuzzi

Altijd al een droom geweest? Een jaccuzzi in de tuin wordt voor iedereen betaalbaar met een opblaasbare Jaccuzzi. De MSPA-Opblaasbare jacuzzi-Hottub-Spa is ideaal, om na werk of school even bij te komen in de warme bubbels. Unieke ervaring in je achtertuin. De vierkante vorm geeft deze hottub vele plaatsings mogelijkheden. Deze jaccuzzi is inclusief pomp, filter, leegloopventiel en grondzeil.

Rond bubbelbad voor vier personen

Je droom komt uit met je eigen bubbelbad voor vier personen. De Bestway Lay-Z-Spa Havanna geeft je heerlijke wellnessmomenten. Genieten van de masserende airjets vergeet je al je zorgen. Het water kan worden verwarmd tot 40 graden Celcius.