Zwarte pieken

Zwarte pieken is een bergketen in de Alpen, gelegen in het zuiden van Oostenrijk. De bergketen is ongeveer 25 kilometer lang en bestaat uit meer dan 20 toppen, waarvan de hoogste de Großglockner is met een hoogte van 3798 meter. De Zwarte Pieken zijn een populaire bestemming voor bergbeklimmers, wandelaars en skiërs.

De Zwarte Pieken zijn een prachtig gebied om te verkennen. Er zijn veel wandelpaden en bergwegen die je naar de top van de bergen leiden. De omgeving is ook prachtig, met veel meren, bossen en alpenweiden. Er zijn ook veel interessante dorpen en steden in de buurt, waar je kunt genieten van de lokale cultuur en geschiedenis.

De Zwarte Pieken zijn ook een populaire bestemming voor skiërs. Er zijn veel skigebieden in de omgeving, waar je kunt genieten van de prachtige sneeuw en het uitzicht. Er zijn ook veel skischolen en skiverhuur in de buurt, waar je alles kunt huren wat je nodig hebt om te skiën.

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke bestemming, dan is de Zwarte Pieken een geweldige optie. Of je nu op zoek bent naar een rustige wandeling, een uitdagende bergbeklimming of een dag vol skiën, de Zwarte Pieken hebben iets voor iedereen.