Zendium tandpasta


Zendium tandpasta is een bekende tandpasta die is ontwikkeld op basis van enzymen. Deze tandpasta is uniek omdat het de natuurlijke werking van je speeksel ondersteunt. Het is de enige tandpasta die enzymen bevat die van nature in je speeksel voorkomen. Zendium tandpasta is daarom een gezonde en natuurlijke manier van tanden poetsen. Maar wat houdt dit precies in? En waarom zou je voor Zendium tandpasta kiezen? In dit artikel zullen we deze vragen beantwoorden en nog veel meer.

Voordelen van Zendium tandpasta

Als je overweegt om Zendium tandpasta te kopen, dan wil je ongetwijfeld weten wat de voordelen van deze tandpasta zijn. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

– Zendium tandpasta ondersteunt de natuurlijke werking van je speeksel. Dit zorgt ervoor dat je mondflora in balans blijft en dat je tanden en tandvlees gezond blijven.
– De enzymen die in Zendium tandpasta zitten, werken op een natuurlijke manier en zijn niet schadelijk voor je tanden of mondgezondheid.
– Zendium tandpasta is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals anti-tandsteen, anti-cariës, whitening en extra fresh. Er is dus altijd een tandpasta die bij je past.
– Zendium tandpasta bevat geen agressieve stoffen zoals SLS (Sodium Lauryl Sulfaat) en parabenen.

Hoe werkt Zendium tandpasta?

Zendium tandpasta werkt op een unieke manier. Het bevat namelijk enzymen die van nature in je speeksel voorkomen. Deze enzymen helpen bij het afbreken van bacteriën en voedselresten in je mond. Hierdoor blijft je mondflora in balans en worden tandvleesproblemen voorkomen. Daarnaast bevat Zendium tandpasta fluoride, wat zorgt voor sterke tanden en bescherming tegen cariës.

Ingrediënten van Zendium tandpasta

Als je op zoek bent naar natuurlijke tandverzorgingsproducten, dan wil je waarschijnlijk weten wat er in Zendium tandpasta zit. Hieronder vind je de ingrediënten van Zendium tandpasta:

– Aqua
– Sorbitol
– Hydrated Silica
– Cocamidopropyl Betaine
– Xanthan Gum
– Aroma
– Sodium Fluoride
– Carrageenan
– Cellulose Gum
– Sodium Saccharin
– Sodium Hydroxide
– Protease
– Amyloglucosidase
– Glucose Oxidase
– Sodium Benzoate.

Zoals je ziet, bevat Zendium tandpasta geen agressieve stoffen zoals SLS (Sodium Lauryl Sulfaat) en parabenen. Wel bevat het enzymen die van nature in je speeksel voorkomen, protease, amyloglucosidase en glucoseoxidase. Daarnaast bevat Zendium tandpasta fluoride voor sterke tanden en bescherming tegen cariës.

Zendium tandpasta: welke variant moet je kiezen?

Zendium tandpasta is verkrijgbaar in verschillende varianten. Dit kan het lastig maken om de juiste variant te kiezen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende varianten en hun eigenschappen:

Zendium Fresh Mint

Zendium Fresh Mint is een tandpasta met een frisse mintsmaak. Het biedt bescherming tegen tandplak en helpt de mondflora in balans te houden.

Zendium Anti-Tandsteen

Zendium Anti-Tandsteen is een tandpasta die helpt om tandsteenvorming te verminderen. Het bevat enzymen en fluoride voor sterke tanden en gezond tandvlees.

Zendium Anti-Cariës

Zendium Anti-Cariës is een tandpasta die beschermt tegen gaatjes. Het bevat fluoride en enzymen die helpen om tandplak te verminderen.

Zendium Extra Fresh

Zendium Extra Fresh is een tandpasta met een extra frisse mintsmaak. Het biedt bescherming tegen tandplak en helpt de mondflora in balans te houden.

Zendium Whitener

Zendium Whitener is een tandpasta die helpt om tandverkleuringen te verminderen. Het bevat enzymen en extra polijstmiddelen voor een natuurlijk witte glimlach.

Zendium tandpasta kopen

Wil je Zendium tandpasta kopen? Dat kan bij verschillende supermarkten en drogisterijen, maar ook online. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van de fabrikant of bij webshops zoals Bol.com of Amazon.

Conclusie

Zendium tandpasta is een gezonde en natuurlijke manier van tanden poetsen. Het ondersteunt de natuurlijke werking van je speeksel en zorgt ervoor dat je mondflora in balans blijft. Daarnaast bevat Zendium tandpasta geen agressieve stoffen zoals SLS (Sodium Lauryl Sulfaat) en parabenen. Het is verkrijgbaar in verschillende varianten, waardoor er altijd een tandpasta is die bij je past. Kortom, Zendium tandpasta is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en gezonde tandpasta.

Veelgestelde vragen

1. Is Zendium tandpasta geschikt voor kinderen?
Ja, Zendium tandpasta is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Er is zelfs een speciale variant voor kinderen verkrijgbaar.

2. Kan Zendium tandpasta tandverkleuringen verminderen?
Ja, Zendium tandpasta kan helpen om tandverkleuringen te verminderen. De Zendium Whitener variant is hier speciaal voor ontwikkeld.

3. Bevat Zendium tandpasta fluoride?
Ja, Zendium tandpasta bevat fluoride. Dit zorgt voor sterke tanden en bescherming tegen cariës.

4. Is Zendium tandpasta duurder dan andere tandpasta’s?
Nee, Zendium tandpasta is niet duurder dan andere tandpasta’s. De prijs is vergelijkbaar met andere merken.

5. Is er een verschil tussen de verschillende varianten van Zendium tandpasta?
Ja, de verschillende varianten van Zendium tandpasta hebben ieder hun eigen eigenschappen. Zo is er bijvoorbeeld een variant die helpt tegen tandplak en een variant die helpt om tandverkleuringen te verminderen.