Zadig & Voltaire

Het merk Zadig & Voltaire werd in 1997 opgericht. Fantastische geuren! Casual chic wordt met harde rock  gecombineerd en geeft een aparte, heerlijke geur. Het heeft uiteindelijk te maken met de manier waarop je leeft. Als voorbeeld, een rockmeisje wat ook wel interesse heeft in casual chic zal de Zadig & Voltaire “This is love for her” helemaal passend vinden.  Niemand is volledig rock en roll en ook niet volledig casual. Mensen hebben over het algemeen verschillende interesses.

De mooiste producten


Rock en roll maar ook sensueel, warmte en mysterieus. Verschillende ingrediënten die met de juiste geurnoten zijn gerealiseerd. Sandelhout vormt de basisgeur. Een van de inspiratiebronnen van Zadig & Voltaire is kunst. Het modehuis wat dit merk heeft gelanceerd is gesetteld in Parijs.

“This is love for her”

Dit eau de parfum is verkrijgbaar in 50 en 100 ml flesjes. De geur is houtig. Een scala van geurnoten komen tot ontploffing wanneer je dit parfum gebruikt. Niet echt een heel zwaar aroma, maar wel heel verrassend. Heb je meer interesse in de wat gangbare geuren,  dan zal dit bouquet niet altijd goed vallen. Houd je van avontuur en wil je wel eens wat anders? Love for her is dan echt jou luchtje!

“Just Rock”

Verkrijgbaar in 30, 50 of 100 ml. verpakking. Intens, bloemig en sensueel. Echt een parfum voor vrouwen die wel eens wat anders willen. De geurnoten doen denken aan patchouli, een bepaalde geur die aan het hippietijdperk doet denken, ook is de geurnoot tuberoos ruim aanwezig ( honing en jasmijnachtig), vanille en houtachtige geurnoten.

Dit parfum zal zelfs de volgende dag nog om je heen hangen. Ben je een liefhebber van mysterieus, eigenwijs en sensueel? Dan is dit jou geur!

“This is him”

Een typisch parfum voor echte mannen. Houtachtige Oriëntaalse zijn de geurnoten die  dit mannenparfum zijn charme geeft. This is him is sinds 2016 op de markt en stijgt nog steeds in populariteit.

Andere herkenbare geurnoten in dit herenparfum zijn zwarte peper en grapefruit.  Sterk en mannelijke geur, die je niet meer vergeet!