Zadig en Voltaire Parfum

Om jezelf of iemand anders een parfum cadeau te doen is best wel ingewikkeld. Voor jezelf weet je het meestal wel. Je houdt van bloemig, fris of juist meer van de sensuelere geuren. Maar voor iemand anders een parfum aanschaffen, kan best moeilijk zijn. Er zijn een aantal tips die je misschien verder kunnen helpen.

Informeer bij de partner

Is het de bedoeling dat je een luchtje voor een vrouw aan gaat schaffen, dan zou je even je licht op kunnen steken bij de partner. Meestal weten zij het wel waar hun vrouw voor valt. Is dit bijvoorbeeld bloemig en fris, dan ben je al een heel eind. Zadig en Voltaire heeft een heerlijk fris ruikend eau de parfum “Girls can say anything”. Een bloemig aroma wat het meest geschikt is voor jonge vrouwen. Dit luchtje kan natuurlijk ook voor de wat oudere dames worden aangeschaft, het is echter specifiek bedoeld voor meisjes en vrouwen van zo rond de twintig.

Bloemig

Luchtjes die puur bloemig ruiken zullen veel vrouwen waarderen. Zadig en Voltaire heeft een heerlijke geur die door veel dames als aangenaam wordt ervaren. “This is Her” heeft een bloemige topnoot, namelijk jasmijn. De hartnoten zijn een mix van kastanje en vanille en de basisnoot is sandelhout. Doet er vooral goed bij de onafhankelijke vrouw. Deze vrouwelijke geur komt goed tot zijn recht en is bijzonder omdat deze zich onderscheid van andere luchtjes.

Zadig en Voltaire “This is Him”

Een heerlijk eau de parfum voor mannen. De Oriƫntaalse houtachtige geur blijft fris tot de avond valt. Een geurtje voor mannen wat in 2016 op de markt verscheen en niet meer is weggegaan. Topnoten van dit parfum is grapefruit en zwarte peper. Vanille en wierook zijn de hartnoten en als basisnoot ruik je een heerlijk sandelhoutaroma. Vriend of echtgenoot zal deze geur zeker waarderen.