Yves Saint Laurent Parfum

Yves Saint Lauren werd in 1936 in Algerije geboren en overleed in Parijs in 2008. Deze modeontwerper heeft honderden kledingontwerpen op zijn naam staan. Zijn ontwerpen waren vernieuwend en dit leidde tot een groot succes.

Naast kleding heeft dit wereldbekende merk ook bekendheid gekregen door zijn make-uplijnĀ  en heerlijke eau-de-toilet en parfum. De geuren van Yves zijn tijdloos, altijd van hoge kwaliteit en verleidelijk. Kenmerkend zijn de bouquet’s die altijd vol passie, creativiteit en fantasie zijn. Voor elke vrouw is er een passende geur te vinden.

Het eerste parfum “Y” wat op de markt kwam van Yves Saint Lauren, was in 1964 en een groot succes! Nog steeds een geliefd parfum wat verkrijgbaar is voor mannen en vrouwen.

Y voor vrouwen

Dit heerlijke parfum is er al vanaf 1964. Er zijn vrouwen die deze geur al die jaren al gebruiken en er nog steeds niet genoeg van krijgen. Tijdloos, elegant en origineel. De geurnoot is mossig en houtachtig. Dit spreekt veel vrouwen aan. De klassieke uitstraling van de flacon geeft een luxe uitstraling op je toilettafel.

Verkrijgbaar in 80 ml. flacon.

Y voor mannen

In de loop der jaren heeft Lauren ook een Y parfum voor de heren ontwikkeld. Een echte geur voor de succesvolle man. Uitdaging en overwinnen is zijn credo. Deze geur is intens maar ook fris. Heldere en dan weer donkere facetten geven iets spannends aan deze geur. De flacon ziet er aantrekkelijk uit. Door de minimalistische opbouw, strakke lijnen en zwarte kleurschakering oogt de fles creatief en modern.

Deze geur kan elke dag gedragen worden. Of je nu naar kantoor gaat, sportief gaat wandelen of zo maar thuis naast je vrouw op de bank zit. Het is echt een parfum waar je aan herkent wordt. Het is mannelijk, intens en fris tegelijkertijd. Geurnoten als salie en de tonkaboon geven je een stoere uitstraling en zorgen ervoor dat je opvalt in de massa!

Verkrijgbaar in een 60 en 100 ml. flacon.

De mooiste producten