Xiaomi activity trackers

Inleiding

Met behulp van wearable technologie hebben we nu de mogelijkheid om onze gezondheid bij te houden op een manier die voorheen niet mogelijk was. Xiaomi is een bedrijf dat aanzienlijke ervaring heeft opgebouwd op het gebied van gezondheidsmonitoring en hun activiteits-trackers zijn een van de beste op de markt. In dit artikel gaan we dieper in op wat deze trackers te bieden hebben.

Waarom zou je een Xiaomi Activity Tracker kopen?

1. Houd je dagelijkse activiteiten bij
2. Monitor je slaappatroon
3. Volg je hartslag
4. Ontvang meldingen en oproepen op je pols
5. Batterijduur van meerdere dagen

Populaire Xiaomi Activity Trackers

Mi Smart Band 6

De Mi Smart Band 6 biedt tal van functies die je inzicht geven in je gezondheid. Het heldere AMOLED-scherm toont informatie over je hartritme, het aantal stappen dat je hebt gezet en de hoeveelheid calorieën die je hebt verbrand. Het apparaat is waterdicht en kan dus ook gebruikt worden tijdens het zwemmen.

Mi Smart Band 5

De Mi Smart Band 5 is perfect voor mensen die een budgetvriendelijke oplossing zoeken voor hun gezondheidsmonitoring. Het apparaat biedt vrijwel dezelfde functies als de Mi Smart Band 6, maar heeft een iets kleiner scherm en minder sensoren voor activiteitsmonitoring.

Mi Watch Lite

De Mi Watch Lite biedt meer geavanceerde functies dan de Mi Smart Bands en is daarom ook iets prijziger. Het apparaat heeft ingebouwde GPS, waardoor het ook kan bijhouden waar je naartoe gaat tijdens het sporten. Het scherm is 1,4 inch groot en laat inkomende oproepen en meldingen zien.

Hoe nauwkeurig zijn Xiaomi Activity Trackers?

Hoewel Xiaomi Activity Trackers over het algemeen accuraat zijn, moet je er rekening mee houden dat ze niet 100% nauwkeurig zijn. Afhankelijk van de tracker, kan er tot maximaal 5% afwijking zijn bij het bijhouden van het aantal stappen en de afstand die je aflegt. Daarnaast kan de hartslagmonitoring variëren van persoon tot persoon.

Verbinden met Xiaomi Activity Trackers

Je hebt een Xiaomi-account nodig om verbinding te maken met je Xiaomi Activity Tracker. Zodra je je account hebt ingesteld, kan je via Bluetooth verbinding maken met je tracker. De Xiaomi-app biedt tal van functies, waarmee je gedetailleerde rapporten kan inzien over je gezondheid.

Het kopen van een Xiaomi Activity Tracker

Je kunt Xiaomi Activity Trackers online kopen of bij een fysieke winkel. Het bedrijf heeft ook eigen winkels in grote steden. Afhankelijk van de tracker die je koopt, mag je rekenen op een prijs tussen de € 25,- en € 100,-.

Conclusie

Xiaomi Activity Trackers zijn geweldige apparaten waarmee je dagelijkse activiteiten, slaap en hartslag kan volgen. Met de verschillende modellen die beschikbaar zijn, is er voor elk wat wils. Maak een keuze die past bij jouw behoeften en budget en begin je reis naar een gezondere levensstijl vandaag nog.

Veelgestelde vragen

1. Kan ik mijn Xiaomi Activity Tracker gebruiken bij het zwemmen?
Ja, de Mi Smart Band 6 is waterdicht en kan dus ook gebruikt worden tijdens het zwemmen.

2. Hoe lang gaat de batterij van een Xiaomi Activity Tracker mee?
De meeste Xiaomi Activity Trackers gaan ongeveer 5-7 dagen mee op één oplaadbeurt.

3. Hoeveel kost een Xiaomi Activity Tracker?
Afhankelijk van het model kost een Xiaomi Activity Tracker tussen de € 25,- en € 100,-.

4. Moet ik een Xiaomi-account hebben om mijn Xiaomi Activity Tracker te gebruiken?
Ja, een Xiaomi-account is nodig om verbinding te maken met je Xiaomi Activity Tracker.

5. Hoe accuraat zijn Xiaomi Activity Trackers bij het bijhouden van de hartslag?
Hoewel Xiaomi Activity Trackers over het algemeen accuraat zijn, kan de hartslagmonitoring variëren van persoon tot persoon.