Wonen met Lef

Aparte hebbedingetjes, stijlvolle merken en vernieuwende items zijn de kenmerken van Wonen met Lef. Oneline, spullen kopen op woongebied. Géén specifieke stijlen maar items die je met lef in je woonruimte plaatst. Accessoires die kleurrijk zijn en meubels die je nergens anders tegen komt. Eigentijds van tuin tot badkamer en van meubels tot keukenaccessoires. Wonen met Lef biedt iedereen de juiste woonartikelen. Je vindt er altijd iets wat precies bij jou past en je woonstijl voorziet van een eyecatcher.

Schilderij

Van sierkussen tot barkruk en van wandkleed tot schilderij. Elk item wat je van Wonen met lef aanschaft, geeft je woonruimte een aparte uitstraling. Schilderij Spoonbill multicolour zal voor een moderne woonstijl de juiste toevoeging zijn. Het schilderij, wat geïnspireerd is op het werk van John James Audubon is gecreëerd op plexiglas.

James Audubon was een echte vogeltekenaar, geboren  1785 in Haïti. Een echte natuurliefhebber die veel teken- en schildertalent had. Nog steeds worden zijn schilderijen en afbeeldingen gebruik in interieurs.

James bekeek vogels soms wel 15 uur per dag, voordat hij overging op een schets die hij later uitwerkte tot schilderij. Er werd gewerkt op basis van waterverf. Zijn tekeningen werden aangeduid als natuurhistorische documenten maar ook als kunst.

Roze vogel

Dit schilderij laat een surrealistisch landschap zien met op de voorgrond een roze vogel. Deze lepelaar heeft een roze tint en een groen gekleurde kop. De afbeelding komt wat onrealistisch over. Het is echter gebaseerd op een echte vogel!

Prachtig gemaakt en met een flinke maat van 100 x 150 cm. een fantastische aanvulling voor aan de wand.

Plexiglas

Spoonbill is gerealiseerd op plexiglas, inclusief ophangsysteem.

Plexiglas is kunststof materiaal wat je gemakkelijk schoonmaakt met een lauw sopje en een zachte microvezeldoek.