Witte Blouse Dames

De witte blouse..heb jij deze al in je garderobekast hangen? Een kledingstuk wat eigenlijk iedere vrouw zou moeten hebben. Naast een zwart jurkje, goeie jeans en nette kokerrok is een witte blouse echt een kledingstuk wat altijd kan. Weet je niet meer wat je moet dragen? Er hangt altijd een witte blouse in de kast. En zo’n blouse heeft een aantal voordelen waar je niet snel op zou komen. Tijdens warme zomerdagen draagt een witte blouse veel prettiger dan bijvoorbeeld een t-shirt.¬† Een blouse met lange mouwen is ook fijn, wanneer je wat ouder wordt en last krijgt van de zogenaamde kipfileetjes.

Wanneer je eenmaal gewend bent om een witte blouse te dragen, dan zal je zien dat je blouses meer gaat waarderen. Natuurlijk wordt wit snel wat smoezelig, maar over het algemeen was je een bloesje snel uit. Witte blouses zijn er in vele variaties. Neem voor het gemak maar eens even de Jacqueline De Yong Mio Dames Blouse. Een klassieke blouse met knoopjes aan de voorzijde. Je kunt deze blouse over je broek/rok dragen of juist er in. Combineer met een mooie jeans of juist een witte broek. Zorg er dan wel voor dat broek en blouse smetteloos wit zijn.

Ook de Soepelvallende Blouse 77062507 02, is een perfect kledingstuk wat met vele andere kleding te combineren is. Heeft een puntkraag en lange mouwen en staat fantastisch in een kokerrok. Deze polyester blouse kan het beste met de hand worden gewassen.

De mooiste producten


Wit

Wit kan altijd worden gedragen, door iedereen. Ben je wat zwaarder dan is een witte blouse bij uitstek het kledingstuk voor jou. Vaak denken vrouwen die een wat grotere cupmaat hebben, dat een blouse niks voor hen is. Niets is minder waar. Het is goed om een getailleerd exemplaar te kiezen. De taille is nodig om de juiste proporties te laten zien. Je buste mag best gezien worden, stop deze niet weg.