Wieldoppen 15 inch

Wieldoppen 15 inch 1

Wil jij je auto voorzien van nieuwe wieldoppen 15 inch? Deze zijn er in vele variaties verkrijgbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan versterkt staal. Wieldoppen zijn er in het zwart, zilver, mat of met een glimmende uitstraling. Voor elke auto is er een toepasselijk stel wieldoppen te vinden. Met nieuwe wieldoppen krijgt je auto direct een andere look. Misschien wil je een wat chique of juist meer een stoere uitstraling.

De DRACO CS Wieldoppen15 inch

Deze wieldoppen zijn verkrijgbaar in de gedrukte versie. De naaf is universeel dus kan simpel aan de velgen van de meeste auto’s worden aangepast. De aanbieding is alleen mogelijk bij afname van 4 wieldoppen. De versterkende stalen velgen zijn zwart en zilver gekleurd. De montage is erg eenvoudig. Dit kan bijna iedereen.

Maat wieldoppen

De maat van de wieldop kan worden afgelezen vanaf de autoband. Op de band staat een code, bijvoorbeeld 195/65/R15. De inchmaat staat achter de R. In dit geval dus 15 inch. Ben je een wieldop verloren en is niet meer terug te vinden? Dan is het natuurlijk het mooist om direct alle vier de doppen te vervangen.

De mooiste producten