Walkie Talkie Kind

Voor zowel volwassenen als kinderen is een walkie talkie een leuk stukje speelgoed. Dat wil zeggen voor de kids is het een speelgoedding en voor de volwassenen heeft een walkie talkie een meer functionele werking.

Portofoon

Een ander woord voor een walkie talkie is  portofoon. Wanneer je een portofoon of walkie talkie gaat aanschaffen heb je keus uit honderden soorten. Een huis-tuin- en keuken walkie talkie, is over het algemeen gebruiksvriendelijk en te gebruiken op vakantie, rondom het huis en als speelgoed voor de kids.

Contact houden

Met een walkie talkie kun je onderling, gemakkelijk contact houden. Vocht en vuil kunnen in regenachtige tijden de walkie talkie beschadigen. Zorg dan ook altijd voor een spatwaterdicht exemplaar. Voor de kinderen is dit niet het belangrijkste. Zij willen alleen maar lekker spelen met dit speelgoed. Heerlijk om spelletjes te doen en grappen mee uit te halen.

De mooiste producten


Spelletjes spelen

Met een walkie talkie kunnen leuke spelletjes worden gespeeld. De Wonky Monkey heeft een bereik van drie kilometer. Binnen of buiten spelen, met de wonky tonkey heb je op verdere afstand nog een prima bereik. Volwassenen kunnen belkosten besparen en kinderen hebben leuke speelmomenten.

Spiegeltje, spiegeltje

Eén van de leukste walkie talkie spelletjes is het ” spiegeltje spiegeltje”. Ieder kind staat op een andere hoek van de straat. Het ene kind maakt een tekening met stoepkrijt en gebruikt tegelijkertijd de walkie talkie om zijn tekening te beschrijven. Het andere kind gaat de tekeningbeschrijving meetekenen. Ben je klaar, ga dan vergelijken. Hilarisch!!

Verstoppertje

Verstoppertje spelen is véél leuker met gebruik van een walkie talkie. Zoek je vrienden op aanwijzingen!

Rollenspel spelen

Kinderen verzinnen vaak hun eigen spelletjes. Wat te denken van politieagent en boefje. Samenwerking wordt op deze manier gestimuleerd. Extra spanning wordt gekregen door codewoorden te gebruiken. Een walkie talkie kan zorgen voor uren speelplezier!