Vrieskast No Frost

Heb je géén No-Frost vriezer dan moet je toch zeker 2 keer per jaar de vriezer ontdooien. Wat een gedoe! Je moet dan met een groot aantal dingen rekening houden. Zo is het handig om al een groot gedeelte leeg te hebben. Dus je moet verplicht uit je vriezer gaan eten. Je moet zorgen dat je je vriezer ontdooid wanneer het buiten koud is, liever dat het vriest. Dan kunnen de producten even buiten worden bewaard tijdens het ontdooien. En dan al die rompslomp met al dat water en ijsaanslag. Dan is de aanschaf van een no-frost vriezer een hele goede aankoop!

Een vriezer aanschaffen?

Ben je op zoek naar een tafelmodel vriezer of juist een wat groter exemplaar? Een grote vriezer is prettig om een wat grotere voorraad producten te bewaren. Vooral de wat grotere gezinnen zijn gebaad bij een wat grotere vriezer. Ook wanneer je niet een supermarkt om de hoek hebt is een grote vrieskast een prima optie om toch altijd verse etenswaren in huis te hebben.

De Beko RFNE270K32WN Vrieskast Nofrost is een vrieskast met een inhoud van 240 liter. Een strak vormgegeven vrieskast met een zuinig energie A+  label. De handige indeling zorgt er voor dat je in één oogopslag je diepvriesproducten kunt zien. Het vriesgedeelte is voorzien van een No-Frost systeem, nooit meer ontdooien!

Beko tafelmodel

Wil juist een wat kleiner model vrieskast omdat je een klein gezin hebt? Dan is het tafelmodel van Beko een goed alternatief. Met een hoogte van 84 cm. en een breedte van 54.5 cm heeft deze vrieskast een inhoud van 75 liter. Verassend royaal met drie diepvrieslades waar je gemakkelijk een aantal diepvriesmaaltijden, pizza’s en kroketten in kunt bewaren.

Het gemak van deze Beko is het zelfontdooiend systeem. Geen geknoei met water en producten maar regelmatige ontdooien om rijp- en ijsvorming te voorkomen. Met een energieklasse A+ is dit een prima betaalbare vriezer.