Vogel TV Beugel

TV ophangen

Steeds meer mensen kiezen er voor om hun tv aan de muur te bevestigen. Het staat niet alleen mooi, maar bespaart ook veel ruimte. Sta je voor de keus om je tv scherm op te hangen of op een tv meubel te plaatsen? Bekijk de pluspunten van een tv beugel en kies je voorkeur.

Veiligheid

Het kan iedereen overkomen.. Je loopt zonder er erg in te hebben tegen je tv scherm aan, wat op een tv-meubel is geplaatst. De tv beland op de grond en dit kan voor een vervelende situatie zorgen. Scheur in het scherm en de tv helemaal kapot. Ook wanneer je kinderen of wat grotere honden in huis hebt, zit een ongeluk in een klein hoekje. Wanneer je de tv aan de muur hangt voorkom je dit soort vervelende ongelukken. Vogel’s Wall tv beugels zorgen voor een stabiele situatie voor je LCD-scherm. Deze beugels zijn modern en solide en passen in elk interieur. Of je nu een groot apparaat in de living hebt of een kleine in de keuken, voor elke maat tv is er een beugel beschikbaar.

Ruimtebesparing en ophangen elke gewenste hoogte

Een tv meubel neemt veel ruimte in beslag. Vooral in de wat kleinere woonkamer is een beugel ideaal. Ook het hangen op elke gewenste hoogte is mogelijk. TV kijken vanuit je bed kan, doordat je de tv op jou kijkhoogte hangt, veel comfortabeler zijn. Geen last van nekpijn maar mooi stabiel kunnen kijken. Vogel heeft kantelbare beugels die je tot 15 of 20 graden kunt kantelen. Dit zorgt van uit je bed, op een prima zicht op je tv scherm.

Goed zicht en geen schittering

Wanneer je een draaibare beugel kiest, kan je in principe vanuit elke hoek tv kijken. Ook handig wanneer op een bepaald moment van de dag de zon op je scherm schijnt. Weerspiegeling en vervelende schitteringen zijn dan het gevolg. Met een draaibare beugel wordt dit probleem opgelost.

Stijlvol en gemakkelijke montage

Bij elk product van Vogels zit een uitgebreid montageoverzicht. Schroeven etc. worden allemaal bij de ophangbeugel meegeleverd. Het ophangen van je tv, geeft het interieur een smaakvol aanzien.