Voetenzak Maxi Cosi

Ook wanneer het buiten koud en winderig is, is het verstandig om met je baby een frisse neus te halen. Zelfs met vriezend weer is het mogelijk om met je kindje een stukje te gaan wandelen. In de winter wordt het steeds kouder naarmate de tijd verstrijkt. Vanaf december kunnen we sneeuw en ijs verwachten. Dit mag geen reden zijn om binnen te gaan zitten met je kind. Het is natuurlijk belangrijk dat je je baby warm aankleed. Mutsje en wantjes zorgen voor een aangenaam gevoel en zorgen voor een warm hoofdje en handjes. Maar ook een voetenzak is geen overbodige luxe wanneer het koud is.

Voetenzak Maxi Cosi

Alle kinderwagenmerken hebben hun eigen voetzakken, zo ook Maxi Cosi. Een voetenzak hoort de baby warm te houden en wind- en waterafstotend te zijn. Voetzakken van Maxi Cosi voldoen aan de strengste eisen en zijn aan te schaffen voor kinderwagen, buggy en autozitje.

Universele voetenzak

Het handigste is om een voetenzak aan te schaffen die je universeel kunt gebruiken. De Voetenzak Autostoel – Kinderwagen – Buggy – Universeel is een heerlijk product wat erg functioneel is. Te gebruiken in autostoel, buggy en kinderwagen. Deze zwarte voetenzak geeft comfort onderweg en houdt je kindje lekker warm.

De voetenzak is ook;

  • Warm en heerlijk zacht aan de binnenzijde
  • Heeft een buitenkant die waterbestendig is
  • Aan de onderkant een rubberen antislip zodat de zak niet weg kan glijden
  • Beschikt over veel fixatielussen
  • Is geschikt voor meisjes en jongens
  • Bestemd voor alle seizoenen

Jollein Voetenzak Basic Knit 

Deze voetenzak is verkrijgbaar in de kleuren caramel, stone-grey en forest green. Geschikt voor het autostoeltje van Maxi Cosi en doelmatig voor een autostoeltje voor kindjes van 0 tot 9 maanden. Een gebreide voetenzak die gevoerd is met fleece-materiaal. Aangename voetenzak van 60% katoen en 40% polyester. Ook geschikt voor de buggy en kinderwagen.