Villeroy en Boch Servies

Wanneer je de maaltijd gebruikt van Villeroy en Boch serviesgoed,  zal je meer van je eten genieten. Villeroy en Boch bestaat al ruim 265 jaar en is tijdloos maar toch actueel. Het assortiment van dit merk bestaat uit vele producten. Van bestekcollecties tot glaswerk en serviesgoed. Steeds zal het serviesgoed weer feestelijk ogen. Met de gewone lunch en wanneer je een etentje geeft voor vrienden.

Servies van Villeroy oogt elegant

Sinds de 16e eeuw deed serviesgoed zijn intrede in de Europese eetcultuur. Op dit moment kunnen we eenvoudigweg niet meer zonder servies. Wordt afgestemd op de tafel en zorgt er voor dat de maaltijd extra lekker smaakt. Een dessertbord sluit precies aan bij de saladeschaal en het onderbord. Kleuren en vormen worden op die manier één geheel. Harmonie staat hoog in het vaandel bij Villeroy & Boch.

Sierlijke arrangementen

Met het serviesgoed van Villeroy & Boch maak je de mooiste composities. Onderborden, eet- en diepe borden vormen samen met bijgerechtschaaltjes een mooi geheel. Je kunt trots zijn op je tafelschikking en het mooie serviesgoed.

Gasten

Heb je regelmatig gasten die een kopje koffie komen drinken, verras ze dan met een lekker stukje taart of petit four op een mooi gebaksbordje. Serveer de koffie of thee in bijpassende kopjes en zet de bijpassende taartschaal op tafel.

Porselein voor twee personen

Ga je samenwonen en heb je nog geen serviesgoed? Je houdt van hoogwaardige kwaliteit en simpele vormgeving ? Schaf dan het 2 persoons serviesje aan van Villeroy & Boch. Dit 8-delig Artesano servies bestaat uit 2 eetborden, 2 ontbijtborden, 2 x koffiekopje en 2 x cereal bowl. Precies genoeg om je huishouden mee te beginnen. Dit Artesano-serviesgoed kan tegen een stootje en is geschikt voor de vaatwasser. Later kan er nog van alles bij aangeschaft worden zoals een Vapiano Set Pastaborden of Serveerkom Home Elements Slaschaal. Serviesgoed van Villeroy is kostbaar maar duurzaam en kan een leven lang mee..