Victoria Secret Body Mist

Iedere vrouw die een beetje de trendy mode-items volgt, weet wat het merk Victoria’s Secret inhoud. In 1977 begon Roy Raymond de winkelketen Victoria’s Secret. Roy schaamde zich wanneer hij een uitdagend lingeriesetje voor zijn vrouw wilde kopen in een warenhuis. Hij opende daarom zijn eerste winkel en deze werd gevolgd door een catalogus waaruit lingerie kon worden besteld. De winkels moesten voor mannen een prettige omgeving worden waar ze in alle rust lingerie konden kopen voor hun vriendin of vrouw. Géén overvolle rekken met bh’s en slipjes maar een aantal voorbeelden die aan de muur werden gehangen en waar de heren dan uit konden kiezen.

Het begin van de jaren ’90 domineerde het lingeriemerk Victoria’s Secret op de markt. Dit concern was toen de grootste lingerieverkoper, met meer dan een miljard dollar omzet.

Tegenwoordig verkoopt Victoria’s Secret naast lingerie ook badkleding en sportkleding, evenals een mooie collectie verzorgingsproducten, Victoria’s Secret bodymist ligt hierbij goed in de markt met zijn vele verschillende geurtjes. Heerlijke luchtjes die je kunt mixen tot jou eigen unieke geur.

De mooiste producten


Secret escape

Victoria’s Secret Escape is een heerlijke geur die verleidelijk en vooral vrouwelijk is. Deze mist laat je van de geur genieten die bestaat uit guave bloemen en pure fresia’s. Geeft een verfrissende werking op de huid en houdt deze flexibel en zacht. Sinds kort is deze geur in een vernieuwde luxe verpakking te vinden met een nog betere formule.

Secret Temptation

Deze verleidelijke mist heeft het aroma van saguaro bloemen en sappige appels. Verfrissende werking en prima voor dagelijks gebruik. Bestel hem als cadeau of schaf deze mist aan voor jezelf. Geniet van de zoete geur. Temptation is duurzaam, kan worden gemixt met andere geuren en past prima bij de jonge vrouw.

Love Addict

Victoria’s Love Addict werd in 2010 geïntroduceerd en is nog steeds erg populair. Een zoet, verslavend aroma dat als geurnoten vanille, amandelen en aardbeien heeft. Deze verleidelijke, Oriëntaalse vanillegeur is perfect om in de zomermaanden te dragen en om van te genieten in de warme zon.