Van Gils Parfum

Het enige, echte Nederlandse mannenparfum is het herenparfum “van Gils”. Dit parfum staat al jarenlang garant voor de meest karaktervolle geuren. Stijlvol en mannelijk zijn de nieuwste geurlijnen “Between sheets” en “Striclty for men”. De allernieuwste geurlijn “Idare” is een aroma voor elke gelegenheid en elke dag. De tijdloze karakteristieke geurlijnen zorgen er voor dat voor elke man een passend luchtje te krijgen is. Jonge mannen en wat oudere heren kunnen deze geuren gebruiken.

Between Sheets

Deze geurlijn kan als stoer, mannelijk en fris worden aangeduid. Een lijn die zeer populair is en te boek staan als verleidelijk. Grapefruit, limoen, groene hars en mandarijn zijn de topnoten van Between Sheets. De hartnoot van deze geur is lavendel en basilicum. Dit mag je gerust wat kruidig noemen. Onder andere patchoeli en ceder zijn de basisnoten die je de hele dag kunt waarnemen.

Van Gils is een oer-Hollands product. Met van Gils Between Sheets krijg je een geur die de spanning van verleiden echt onweerstaanbaar maakt. De subtiele balans geeft een spannende, mannelijke geur.

Strictly for men

Strictly for men is ook weer zo’n topper van van Gils. Een klassiek parfum met een duidelijk statement. Opvallend door zijn frisse geuren van verbena, citroen en bergamot. Deze aroma’s  trekken de aandacht. Het karakter zit hem echter in de hartnoten, namelijk kardemom, koriander en tijm. Deze maken echter later plaats voor het warme aroma van hars en kruidig hout. Een heerlijk parfum waar je je geliefde mee kunt verassen door het regelmatig te gebruiken.

Van Gils classic

De van Gils classic is hét eau de toilette, welke elke man op zijn nachtkastje moet hebben staan. Een elegante geur die tijdloos is en altijd bij iedere gelegenheid kan worden gebruikt. Fris met onder andere een basis van cederhout, amber en patchouli, is deze geur voor een ieder aantrekkelijk.