Urban Armor Gear

Urban Armor Gear (UAG) werd in 2011 opgericht door Samuel Siu en Frank Stegora. Het bedrijf is gevestigd in Orange County, Californië, en staat bekend om zijn robuuste en duurzame beschermhoesjes voor smartphones, tablets, laptops en horloges.

De filosofie achter UAG is dat een beschermhoesje functioneel en stijlvol moet zijn. Het bedrijf richt zich op actieve mensen die hun apparaten gebruiken tijdens outdoor activiteiten of sporten. UAG gebruikt alleen hoogwaardige materialen, zoals polycarbonaat, TPU en staal, om zijn hoesjes te maken. De hoesjes zijn ontworpen om te voldoen aan militaire standaarden (MIL-STD-810G) voor val- en schokbestendigheid.

Het assortiment van UAG omvat beschermhoesjes voor iPhones, Samsung Galaxy smartphones, iPads, MacBook-laptops, Surface-tablets en zelfs Apple Watch horloges. Het bedrijf biedt ook gepersonaliseerde hoesjes aan met je eigen ontwerp of logo erop.

De hoesjes van UAG hebben een opvallend ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn voorzien van antislip-grip en beschikken over nauwkeurig uitgesneden openingen voor eenvoudige toegang tot knoppen, poorten en camera’s. Sommige hoesjes hebben ook ingebouwde standaards en schermbescherming.

UAG heeft een aantal prestigieuze awards gewonnen voor zijn producten, waaronder de Red Dot Design Award en de iF Product Design Award. Het bedrijf is ook de officiële leverancier van beschermhoesjes voor de Amerikaanse marine, het leger en de luchtmacht.

Naast beschermhoesjes biedt UAG ook een assortiment aan accessoires, zoals screen protectors, riemen en kabels. Het bedrijf heeft een uitstekende klantenservice en biedt een garantie van één jaar op alle producten.

Als je een actieve levensstijl hebt en je apparaten optimaal wilt beschermen, dan is Urban Armor Gear een merk dat je zeker moet overwegen. Met zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en stijlvolle ontwerpen, biedt UAG de ideale bescherming voor al je apparaten.