Ubiquiti Wifi

Ubiquiti Networks is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in netwerktechnologie. Het bedrijf biedt verschillende draadloze producten en oplossingen aan onder de naam Ubiquiti Wifi, waaronder Wifi Hotspots, Wifi Access Points en Wifi Routers.

Ubiquiti Wifi-access points

Ubiquiti Wifi-access points zijn ontworpen om de prestaties van uw netwerk te verbeteren en een betere dekking te bieden. Ze zijn geschikt voor kantoren, hotels, woningen en openbare ruimtes waar een snelle en sterke internetverbinding vereist is. De Ubiquiti access points gebruiken de nieuwste technologieën zoals 802.11ac Wave 2, MU-MIMO (Multi-User Multiple Input Multiple Output) en Beamforming. Hierdoor wordt een betere snelheid en connectiviteit gecreëerd voor alle apparaten die verbonden zijn met het netwerk.

Ubiquiti Wifi Hotspots

Ubiquiti Wifi Hotspots zijn speciaal ontworpen voor de horeca, zoals hotels, restaurants en cafés. Ze bieden snelle en betrouwbare toegang tot het internet voor gasten. Het beheer van deze hotspots is eenvoudig en kan worden uitgevoerd via de UniFi-netwerkcontroller. Dit stelt de eigenaren van de hotspots in staat om de toegang tot het netwerk te beheren en te controleren.

Ubiquiti Wifi Routers

Ubiquiti Wifi Routers zijn ontworpen om te dienen als de kern van een netwerk. Ze bieden een snellere en stabielere internetverbinding en routing dan traditionele routers. De routers maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals dual-band 802.11ac Wave 2 MU-MIMO WiFi en gigabit Ethernet-switches. De routers zijn tevens voorzien van geïntegreerde beveiligingsopties, zoals een firewall en VPN-functionaliteit.

Ubiquiti Controller

Ubiquiti Controller is een centraal beheersysteem voor het netwerk. Het biedt inzicht in het netwerk en stelt gebruikers in staat om alle Ubiquiti-apparaten op afstand te beheren en te controleren. Dit maakt het gemakkelijk om de toegang en beveiliging van het netwerk te controleren en naar wens aan te passen.

Conclusie

Ubiquiti Wifi biedt betrouwbare en snelle netwerkoplossingen voor verschillende soorten bedrijven en organisaties. Ze zijn ontworpen om de dekking en prestaties van uw netwerk te verbeteren, en zijn gemakkelijk te beheren en controleren via de Ubiquiti-controller. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, snel en veilig netwerk, kunnen Ubiquiti Wifi-producten een goede keuze zijn.