Uag

UAG (Urban Armor Gear) is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van stevige beschermhoezen voor mobiele apparaten. Het bedrijf gaat voor solide protectie en tegelijkertijd een stijlvolle look.

Het bedrijf werd opgericht in 2010 en is gevestigd in Orange County, Californië. Het begon als een klein bedrijf dat op zoek was naar een oplossing voor de hedendaagse problemen van het mobiele leven, namelijk bescherming van je kostbare mobiele apparaten. UAG heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een van de meest populaire producenten van beschermhoezen en cases voor smartphones, tablets en laptops.

De producten van UAG staan bekend om hun stevige constructie en hoogwaardige materialen. De cases en hoesjes zijn ontworpen om te beschermen tegen vallen, krassen en andere dagelijkse gevaren. UAG heeft zijn producten gebouwd met militaire standaarden en door ze te testen op verschillende ISO-normen. Hierdoor zijn de cases niet alleen stevig, maar ook licht in gewicht.

Het design van de producten van UAG is modern en stijlvol. Door te kiezen voor stoere kleurtinten en een minimalistisch ontwerp, onderscheidt het merk zich van andere fabrikanten van beschermhoezen op de markt. Daarbij bieden de cases van UAG voldoende grip, waardoor de kans op onbedoeld vallen of uit je hand glijden verkleind wordt.

UAG biedt diverse beschermhoezen aan voor verschillende merken, zoals Apple, Samsung, Huawei en LG. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zo zijn er bijvoorbeeld voor de iPhone verschillende modellen, waarbij de nadruk ligt op de grootte van het toestel. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Apple iPhone X, Xs, Xs Max of Xr. De hoezen voor tablets en laptops zijn daarnaast ook beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

De producten van UAG zijn niet de goedkoopste optie op de markt, maar de kwaliteit, het design en de stevige constructie zorgen ervoor dat deze producten zeker hun geld waard zijn. Daarbij biedt UAG ook nog eens een garantie aan van één jaar, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid van het merk.

Als je op zoek bent naar een stevige beschermhoes of case die niet alleen functioneel is, maar ook een stoer design heeft, dan is UAG zeker het overwegen waard. Niet voor niets wordt het merk door vele smartphone- en tabletliefhebbers geroemd en aanbevolen.