Trampoline met Net

Je ziet ze steeds vaker… een trampoline in de tuin. Eén van de meest populaire speelattributen voor buiten. Kan worden gebruikt door zowel kinderen als volwassenen. Een trampoline in je tuin kan zorgen voor een gezonde workout. Spieren en gewrichten worden door een springsessie steeds sterker. En niet te vergeten, het springen op een trampoline niet alleen gezond maar ook nog eens ontzettend leuk om te doen.

Welke spieren?

Bij het afzetten en landen gebruik je je boven- en onderbeenspieren. De kuiten, hamstrings en quadriceps worden prima getraind. Het springen zorgt er voor dat je bijna geen last hebt van blessures omdat het materiaal zacht en flexibel aanvoelt. Op een trampoline kan veilig aan je conditie worden gewerkt.

Trampoline met of zonder net

Vooral wanneer de kids veel gebruik maken van de trampoline is het verstandig om een net om het speeltoestel aan te brengen. Een net behoedt je kind er voor, dat deze naast de trampoline valt. Dit kan pijn en schrik veroorzaken. Een veiligheidsnet is een prima oplossing om dit te voorkomen.

Rechthoekige trampoline

Een rechthoekige trampoline neemt minder plaats in dan een rond exemplaar. De Salta Combo 214 x 305 cm Antraciet, is een geweldige trampoline die stevig op de grond staat en is voorzien van een veiligheidsnet. De specifieke kenmerken van deze trampoline heeft een professioneel imago. Veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit zijn perfect in balans. Een prima prijs voor een efficiënt product!

De rechthoekige trampoline is voorzien van een gelijkmatige rand die extra dik is. Hoogwaardig materiaal zorgt voor een duurzaam artikel. Veren zijn gegalvaniseerd en uitgevoerd als gold colored springs. Springen op deze trampoline geeft een extra dimensie. Alle stalen frames zijn corosiebestendig.

Plum junior

Deze wat kleinere trampoline past in elke tuin. Weerbestendig en voorzien van een stevig veiligheidsnet, welke met een ritssluiting te openen is. Voorzien van drie poten en belastbaar voor een gewicht van 40 kilo. Is dus niet geschikt voor volwassenen. Kinderen van 3 tot 6 jaar doe je een groot plezier met deze trampoline.