TP Link Powerline

We willen het natuurlijk allemaal. Snel internet en jezelf direct voorzien van de nodige informatie wanneer je dit a la de minuut nodig hebt. TP link Powerline heeft een aantal prima producten die je hier goed mee kunnen helpen. Bekijk bijvoorbeeld is de TP-Link TL-WPA4220 – AV600 WiFi Powerline. Een product waar je alle kanten mee op kunt. Eenvoudige installatie en werkt via het lichtnet. Voorzien van 2 Fast Ethernetpoorten. Je kunt hier op simpele wijze je apparaten op aansluiten. Dit product is bedoeld ter uitbreiding van een bestaand powerline netwerk.

Via het elektriciteitsnet in je huis, brengt deze uitbreiding op een wifi powerline kit, je internetverbinding door je gehele woning. Deze WPA4220 vergemakkelijkt het configureren van je draadloze netwerk en maakt roamen mogelijk binnen het thuisnetwerk.

Powerline zonder Wifi

De TP-Link TL-PA7017 KIT – Powerline Zonder Wifi zijn doeltreffende, kleine adapters die op simpele wijze aangesloten kunnen worden. Een stabiele internetverbinding waar je maar wil. Gewoon direct in het stopcontact drukken en de pair knop gebruiken op beide adapters. Dan nog even de kabel aansluiten en klaar voor gebruik!

Dit product kan ook op Belgische stopcontacten worden aangesloten.

Met dit Powerline product heb je een razendsnelle internetverbinding, ook op plekken in huis waar je gewone internet slecht bereik heeft zal een powerline uitkomst bieden. Je hoeft niet te boren of kabels te leggen. Je hebt enkel een degelijk stopcontact nodig.

Wanneer maak je gebruik van Powerlineproducten?

Wanneer het internet in je huis niet goed functioneert en je toch op bepaalde plekken een snel internet nodig hebt. De zolder is berucht om het hebben van onvoldoende snelheid. Er is soms ook sprake van ruimtes waar geen bekabeld internet aanwezig is. Een Powerline-adapter biedt uitkomst. Wanneer je bijvoorbeeld 2 sets van 2 adapters zou aanschaffen heb je overal in je woning een goed werkend internet. Zonder ingewikkeld gedoe toch een prima verbinding.