TP Link AV500

Adapters…we kunnen eenvoudig weg niet meer zonder. Steeds sneller internet verkrijgen met TP-Link powerline adapters.

De TP-Link PA 4022P Kit 2 adapters is een mooi voorbeeld van een functioneel bedrade powerline adapters.

Deze TP-Link heeft een aantal pluspunten.

Er hoeft geen stopcontact in huis worden gemist door de geïntergreerde stopcontacten. De beide adapters hebben 2 netwerkpoorten waar je gemakkelijk apparaten met bedrading kunt aansluiten. Er is een automatische energiespaarstand aangebracht, zodat er minder energieverbruik plaatsvind.

Nadeel

Een nadeel is dat er geen ingebouwde wifi die je draadloos met je wifi kunt verbinden. Het stroomnet in je woning is bepalend voor de internetsnelheid.

Deze set met 2 compacte adapters kun je internet via het stopcontact naar alle kanten van je huis leiden. Wanneer je er 1 met de router verbind, zijn ze direct klaar voor gebruik. Op elke gewenste plek in huis internet, zonder dat je kabels hoeft te trekken.

TP-Link TL-WPA4220 – AV600 WiFi Powerline

De TL-WPA4220 is een product wat ook geschikt voor Belgische stopcontacten.

De snelheid via het lichtnet is 600 Mbps en bestaat uit 1 adapter zonder aarde. Voorzien van Wifi, zodat je snel verbinding kunt maken met internet. Wanneer je een wifi netwerk  met een slecht bereik hebt, is dit apparaat dé oplossing. Heb je een Smart TV die niet te bereiken is met de ethernetkabel, dan kan de TP-Link TL uitkomst bieden.

TP – Link biedt uitkomst!

Elke situatie waarbij een snelle verbinding nodig is en je internet wisselend bereik heeft, bieden de adapters van TP-Link goede resultaten.

Het optimale uit je router halen

Om een powerline netwerk op te zetten heb je minimaal 2 adapters nodig. Het gebruik van 3 of meer adapters kan altijd. Om een razendsnel netwerk te creëren zonder kabels trekken en boren is de TL-PA4010PKIT een prima keus. Geen configuratie nodig maar een simpel stopcontact. In een mum van tijd heb je het netwerk wat je voor ogen had.