toyota supra kopen

Wanneer je een zoon hebt die uren met autootjes kan spelen, dan heeft dat te maken met de interactie die hij opzoekt. Spelen op een fysieke manier. Meisjes hebben dat veel minder, hoewel er tal van meiden zijn die net zo fanatiek met autospeelgoed omgaan als jongens. Maar oké, jongens hebben toch meer met speelgoedautootjes dan meisjes. Meisjes zoeken de interactie graag op met een persoon (poppen).

Speelgoed kiezen

Sekseverschillen worden in stand gehouden door altijd maar te denken dat jongens met auto’s spelen en meisjes met poppen. Dit is het stereotiepe beeld. Voor ouders is het kiezen van speelgoed ook echt wel een dingetje. Zij vinden het vaak moeilijk om speelgoedauto’s voor hun dochter aan te schaffen. Dit is echter helemaal niet vreemd om te doen. Ook meisjes vinden een sportwagen als de Toyota Supra geweldig. Ga je kiezen voor een mooi autospeelgoedje voor je kind, kies dan voor een mooi ontwerp en een object waar ze lang plezier van hebben.

FAST AND FURIOUS 1:24 – BRIAN O’CONNER’S TOYOTA SUPRA

De speelfilm Fast and Furious kwam uit in 2003. De Toyota Supra waarmee Brian O’Connor rondreed in deze film is nog steeds erg populair. Vanaf een jaar of vijf tot ver in de tachtig, is dit item gewild onder vooral het mannelijk geslacht. Het is dan ook een fantastische wagen. Met een schaal van 1:24 werd dit automodel geproduceerd door Jada Toys. Geschikt voor kinderen maar ook volwassenen kun je hier een groot plezier mee doen. De mooie oranje tint en de accessoires die deze auto heeft, spreken helemaal tot de verbeelding.

Toyota Supra

De sportwagen Toyota Supra werd door de Japanse autobouwer Toyota gebouwd in 1979. 4 Generaties auto’s werden achtereenvolgens tot in 2002  gebouwd. In 2019 kwam na 17 jaar de vijfde generatie op de markt. De Supra is evenals de Celica de GT familie van Toyota genoemd. Omdat de Supra voorkomt in de film Fast and Furious heeft deze veel aandacht gekregen in de pers en werd deze auto wereldberoemd!