Tony Chocolonely Smaken

Chocolade….bijna ieder mens houdt van dit product. Heerlijk om een klein stukje te laten smelten op je tong en lang na genieten van de volle smaak van een puur stukje chocola. Maar ook wit, met nootjes en wat te denken van chocolade met zeezout. Tony Choconolely heeft een breed scala aan smaken. Voor ieder wat wils!

Puurder dan puur

De pure Choconolely bestaat voor 70% uit cacao. Pure chocola staat er om bekend, dat je goede cholesterol stijgt en de slechte daalt. Ook zou pure chocola de huid beschermen tegen zon. De blauwe wikkel om deze Tony Choconolelyreep laat zien dat het om een mooi stuk puur gaat. Heerlijk tussendoor. Iedere dag een stukje, zorgt voor een gunstig effect op hart, bloedvaten en diabetes.

Kun je niet kiezen?

De overheerlijke repen van Tony’s zijn eigenlijk allemaal heerlijk. Moeite om te kiezen? Dan is het proeverijtje van Tony’s een smakelijke tip. Een regenboogpakket wat bestaat uit een aantal aantrekkelijke smaken. Melk, puur, nougat, melkvulling, karamel, hazelnoot en amandel zijn de chocoladesmaken die niet te versmaden zijn. Lekker om uit te delen maar je mag het ook helemaal alleen opeten en er eindeloos van genieten.

Melk, karamel en zeezout

De populariteit van chocola met een mix van karamel en zeezout is binnen korte tijd snel gestegen. Tony’s heeft in het assortiment een geweldig stuk melkchocolade waar een tikkeltje zeezout en stukjes stevige karamel zijn toegevoegd. Een mooie reep welke bestaat uit ongelijke blokjes. De karamel smelt op je tong waarna je het zoutige en de melkchocola als toegift erg zult waarderen. Een chocoladereep van 180 gram die, voor je het weet, snel is verdwenen. Deel de reep met je vriendin en er zal een gelukzalige glimlach verschijnen.

Om uit te delen!

De Tiny’s Tony’s mix bevat een box met 100 stuks bescheiden chocolaatjes van 9 gram per stuk. Lekker uitdelen! De box bestaat uit een aantal smaken zoals melk, puur, amandel, pretzel enz.enz. Superlekker bij een kop koffie of thee. Zet de box op tafel, nodig 4 vriendinnen uit op de thee en na een uurtje kletsen en theedrinken is de box leeg!