Tommy Hilfiger Trui

Tommy Hilfiger is een Amerikaanse modeontwerper die in 1985 met zijn merk op de markt verscheen. In 1985 was het een puur mannelijk merk. Op dit moment zijn er tientallen kledinglijnen die steeds meer populariteit genieten. Als modieuse man moet je toch zeker één of twee kledingstukken in je garderobekast hebben hangen.

Ook voor de vrouw

In de loop der jaren heeft Hilfiger zijn kledingassortiment dusdanig uitgebreid, dat er voor de moderne vrouw genoeg aantrekkelijke kledingitems verkrijgbaar zijn. Jassen en jacks, broeken en blouses en niet te vergeten, heerlijk draagbare truien.

Ook de kids worden niet vergeten! Voor zowel meisjes, jongens en baby’s zijn er mooie comfortabele kledinglijnen waar een kind zich goed in voelt. In Tommy Hilfiger kleding kun je ravotten wat je wil, de kleding is bijzonder stevig en is na een groot aantal wasbeurten nog steeds mooi.

De mooiste producten


Tommy Hilfiger trui

Tommy Hilfiger heeft een mooie collectie herentruien die zijn gemaakt van een katoen-kasjmiermix. Neem als voorbeeld de Pima katoenen trui met kasjmierwol. Gemaakt van 92% echte pimakatoen en 8% kasjmierwol.

Pima katoen

Pima katoen word ook wel Suppima genoemd en is een sterke katoensoort die ook nog eens uitermate zacht is. Een Amerikaanse indianenstam verbouwde deze katoenplant in het verleden op grote schaal. Deze stam heette de Pima-stam. Pima is een katoensoort die hoge kwaliteit heeft en duurzaam is. Katoen zorgt ook voor goede ventilatie en neemt gemakkelijk vocht op.

Kasjmier

Kasjmier is een wolsoort welke afkomstig is van de Kasjmirgeit. Dit soepele, zachte vezel is duur  en wordt meestal met andere materialen gemengd. De opbrengst per geit is 150 gram. Deze wol is een zeer goed warmte-isolerend materiaal wat ook nog eens duurzaam is en een prachtige uitstraling heeft.

De combinatie van beide materialen geeft een prettig en comfortabel kledingstuk waar je jaren plezier van zult hebben.