Tommy Hilfiger Sneakers

De Tommy Hilfiger sneakers zitten zo comfortabel, dat je ze wel elke dag zou willen dragen. Dus ook gewoon naar kantoor. Dit is haalbaar, maar dan moet je wel een aantal punten in ogenschouw nemen. Je wilt natuurlijk niet overkomen alsof je niets van mode weet. Een strak zwart pak kan echt niet met een paar sneakers er onder. Dat slaat nergens op. Heb je echter een werkvloer waar wel professionaliteit vanuit straalt maar waar je best een spijkerbroek mag dragen, dan is het geoorloofd om een paar goede sneakers aan te trekken.

Sneakers onder de geschikte outfit

Heb je een jurk of rok met de juiste lengte en tops die niets verhullen maar netjes over je decolleté zitten, dan is een bijpassende sneaker goed te doen. Schaf jezelf nu niet direct schoenen aan waar je zo mee kunt gaan hardlopen, maar bekijk de collectie van Tommy Hilfiger. De Sportiva Wit sneakers voor dames is dé perfecte schoen voor onder een wijde zomerse rok of jurk. Deze sneaker is wit en voorzien van contrasterende details. Ook is het bekende Tommy Hilfiger logo te zien.

Sneakers voor de heren

Wanneer je als man sneakers naar kantoor wil dragen, zal je moeten kiezen voor een casual-chique sneakerschoen. Dus niet met de uitstraling van een hardloopschoen. Wanneer je outfit bestaat uit een klassieke chino met overhemd of een beschaafde pullover, kan je de juiste sneakers zonder zorgen  combineren. Wanneer je op de werkvloer een jeans kunt dragen is dit ook prima te combineren.

De mooiste producten


Wit of toch zwart? wat is de trend..

Je houdt eigenlijk helemaal niet van gekleurde sneakers maar je bent meer geïnteresseerd in wit of zwart? Deze trend is al een poosje gaande en blijft ook de komende seizoenen actueel. Wanneer je een wit en een zwart paar van Tommy Hilfiger aanschaft schept dit de gelegenheid om te combineren met bijna elke outfit. Zowel trendy als sportief. Met een paar zwarte of witte sneakers ga je bijna nooit de mist in.