Tommy Hilfiger Schoenen Heren

Ben je op zoek naar een paar kwaliteitsschoenen in de vorm van bijvoorbeeld sneakers? Tommy Hilfiger heeft een breed assortiment schoenen die comfortabel lopen en er ook nog eens modieus uitzien. Sneakers, lage schoenen, laarsjes, sandalen en flip flops zijn allemaal voor de man van nu verkrijgbaar. Tegenwoordig heeft ieder persoon, man, vrouw of kind toch minimaal 2 paar schoenen in de garderobekast staan. Niet elke schoen kan gematcht worden met een bepaalde outfit. Mocht je van plan zijn om een paar schoenen van Tommy Hilfiger aan te schaffen bekijk dan onderstaande tips.

Tint donkerder

Zorg dat je schoenen net iets donkerder zijn dan je outfit. Dit geeft een mooiere combinatie. Draag je bijvoorbeeld een donkergrijs kostuum, schaf hier dan een paar zwarte schoenen bij aan.

Neutraal houden

Draag je graag kleurige schoenen, dan is een outfit in wat meer de basiskleuren als grijs of antraciet prima te combineren. Een zwarte of donkere outfit is neutraal en gemakkelijk te combineren met een aantal kleurige sneakers als groen, blauw of grijs. Draag je een wit overhemd met een blauwe jeans dan zijn de witte sneakers een mooie combi.

Sokken

De juiste sokken zijn belangrijk voor je gehele outfit. Sokken worden steeds belangrijker. Opvallende sokken met een apart printje horen te passen bij de juiste sneaker. Probeer het in ieder geval wat sokken betreft een beetje simpel te houden. Een verkeerde keus kan echter de perfecte look van je schoenen te niet doen.

Sneakers

Veel mannen dragen sneakers de hele dag. Ook naar kantoor en naar bijvoorbeeld een bruiloft. Dat kan prima als het maar een paar schoenen zijn die met je outfit kunnen worden gecombineerd. Heb je echter een galafeest of andere bijzonder feest waarbij je een driedelig pak gaat dragen, dan zijn een paar klassieke veterschoenen een betere keus. Tommy Hilfiger heeft op elk gebied van schoenen het juiste paar in het assortiment.