Tommy Hilfiger Pet

Vooral de heren onder ons, dragen regelmatig een pet. Natuurlijk zijn er ook stoere dames die dit hoofddeksel opzetten, maar over het algemeen is het een mannendingetje. Tommy Hilfiger, het beroemde Amerikaanse modemerk, heeft een mooie collectie petten die iedereen kan hebben. Of je nu net 25 bent of de 60 bent gepasseerd, wanneer je een echte petdrager bent zullen de petten van Hilfiger jou zeker staan.

Voordelen voor de petdrager

Er zijn een aantal goede redenen om een pet op te zetten. Dit geld niet alleen voor mannen maar ook voor vrouwen.

Tegen de felle zon

Ben je veel buiten in de zomermaanden, dan is het heerlijk om je gezicht te laten bruinen. Het kan echter ook teveel zijn van het goede. Je neus kan namelijk snel verbranden wanneer je deze niet goed beschermd. Ook de heren met een kaal hoofd moeten uitkijken dat ze niet verbranden. Tevens voorkomt het, dat je snel rimpels krijgt. De hele dag de zon op je bol is echt niet gezond. Een pet dragen is dan ideaal.

Bad hairday

We hebben het allemaal wel eens.., je staat ‘smorgens op en je haar wil niet wat jij wil. Prettig wanneer je je pluizige bol kunt verbergen onder een hoofddeksel. Vrouwen schijnen vaker last te hebben van een bad-hairday. Er is dan niks mis mee om een mooie pet van Tommy Hilfiger te dragen

Lichaamstemperatuur

Doordat je met je hoofd in de volle zon zit of loopt kan de lichaamstemperatuur oplopen. Kijk uit dat je geen zonnesteek oploopt. Een pet kan dit voorkomen. Ook het turen tegen de zon in, is alles behalve gezond voor je ogen. Bescherm deze naast een zonnebril ook met een pet. Zo krijg je ook nog eens geen kraaienpootjes.

Hippe uitstraling

Een pet van Hilfiger staat, vooral tijdens de zomermaanden, super hip! Het geeft je outfit een extra boost. Draag een jeansshort met een mooi basic shirt en gekleurde sneakers en jou zomeroutfit is helemaal compleet!