Tommy Hilfiger Bikini

Wanneer je er je prettig bij voelt, is de bikini het ultieme stukje kleding wat je tijdens vakantie en stranddagen draagt. Vooral vrouwen met een, voor hun gevoel, prima lichaam is het dragen van een bikini een aanrader. Je houdt van de zon en wil zoveel mogelijk bruin worden. Dan is een bikini fijne zwemkleding om mee aan het strand te liggen.

Vrouwen die wat zwaarder zijn

Oók vrouwen die wat zwaarder zijn kunnen met een gerust hart een bikini dragen. Er zijn immers bikini’s met een high waisted bikinibroekje? Prima om een wat dikkere taille en/of buik te verbergen. De vrouwen die wat meer vetrolletjes hebben hoeven echt niet de rest van hun leven een badpak te dragen. Ook zij mogen hun rug en buik laten bruinen.

De tankini

Vind je dat je te veel kilo’s hebt om een bikini te dragen?  Schaf jezelf een tankini aan. Dit is een soort van tweedelig badpak. Het bovenstuk reikt tot je bikinibroekje. Met een tankini aan zie je er wat strakker uit. Ga je na je zwemsessie zonnen, dan schuif je het bovenstuk simpel wat omhoog om de zon je buik te laten bruinen.

Soorten bikini’s Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger heeft een brede collectie bikini’s die geschikt zijn voor vrouwen die óf een buikje hebben (high waist bikinibroekje) , óf flinke borsten hebben (bandeau bikini), óf zichzelf te dik (donker gekleurde bikini met goede ondersteuning) vinden. Maar natuurlijk ook voor meisjes en vrouwen die superslank zijn en eigenlijk elke soort bikini kunnen hebben.

Bandeau bikini

Het bovenstukje van deze bikini kan strapless worden gedragen. Géén witte strepen maar een egaal bruine huid. Ga je zwemmen, dan is er meestal de mogelijkheid om met bandjes met een striksluiting om je nek vast te maken.

Bralette bikini

Dit is een niet voorgevormd bikinitopje zonder beugels. Er zijn dan ook geen cupmaten maar kledingmaten waar je uit moet kiezen. (S,M of L)

Triangel bikini

De triangel bikini is een bikinitopje waarvan de stukjes voor de borsten een driehoekige vorm hebben. Je kunt de stukjes verstellen met touwtjes. Echt weggelegd voor de slankste onder de vrouwen.