Tom Ford Parfum

Niet alleen vrouwen willen lekker ruiken, maar ook mannen gaan tegenwoordig voor een merkparfum. Tom Ford is een gerenommeerd merk parfum,  dat hoofdzakelijk op mannen is gericht maar zeker ook de vrouwen niet vergeet. Voor de dames zijn er heerlijke luchtjes gecreëerd maar de hoofdmoot die de Tom Ford branche op de markt heeft gebracht is hoofdzakelijk gericht op de heren.

Waarom gebruiken we parfum

Al jaren gebruiken we als mens parfums, geparfumeerde olie en zeep om lekker te ruiken. We parfumeren niet alleen onszelf maar gebruiken ook  geurkaarsen en luchtjes om onze woning weldadig te laten ruiken. We voelen ons gelukkiger wanneer we een prettige lucht om ons heen hebben. Je voelt je aantrekkelijk en gelukkig wanneer je een lekker luchtje draagt. Dit geld voor zowel mannen als vrouwen.

Hygiëne

In de middeleeuwen verzorgden de mensen zich niet zo goed als tegenwoordig. Men ging sporadisch in bad en gebruik van een stukje zeep vond men overbodig. Liever besprenkelde men zich met een sterk parfum zodat vieze luchtjes niet opvielen.

Nog steeds vinden we mensen die lekker ruiken aantrekkelijk. Het dragen van een parfum geeft het zelfvertrouwen een boost.

Voor mannen

Tom Ford heeft een heerlijke kruidige geur voor mannen. Oud Wood is speciaal ontwikkeld voor de mannen die van natuur houden. Voor zowel de oudere als jonge man een aantrekkelijk parfum. Dit parfum zit in een prachtige zwarte fles met designdop. Verkrijgbaar met een  inhoud is 50 of 100 ml.

Tom Ford Ombré Leather is gebaseerd op de afkomst van Tom Ford. Deze geur is een ode aan zijn Texaanse afkomst. Een sensueel en luxe parfum met een bloemig karakter. De kruidige ledergeur is doordringend en zorgt ervoor dat deze opvalt bij vrouwen.

Voor vrouwen

Tom Ford heeft een aantrekkelijke geur voor vrouwen ontwikkeld. Tom Ford Eau De Parfum Noir is een krachtig parfum voor vrouwen met houtachtige tonen. Vrouwelijk, niet te zwaar of te zoet. Een heerlijke geur die je dagelijks kunt gebruiken.