Ti Sento Ring

Bijna iedere vrouw houdt van sieraden. Of het nu gaat om een mooie armband, luxe halsketting of stijlvolle ring, het merk Ti Sento heeft de prachtigste sieraden in haar collectie. Bij Ti Sento – Milano is het heerlijk shoppen. Voor jezelf een mooi sieraad kopen is net zo spannend als een fantastische ring voor je vriendin aanschaffen. De perfecte ring is een Ti Sento ring. Er zijn heel veel ontwerpen in het assortiment. Een minimalistische ontwerp of juist een ring die extra opvalt? Ringen van dit merk hebben allemaal een laagje gerehodineerd 925 sterling zilver. Dit geeft de ring extra glans en daardoor een chique uitstraling. Ringen van Ti Sento blijven glanzen zonder dat je een poetsdoek nog hebt.

Ringmaat

Wanneer je een ring online gaat bestellen is het prettig om de juiste maat te hebben. Gebruik een ring die je op dit moment draagt en die goed past. De doorsnede van deze ring meet je met een liniaal (niet de rand meenemen). Meet van binnenkant naar binnenkant. Het aantal millimeters is de ringmaat. Het is een secuur werkje, dus meet een aantal keren voordat je zeker bent van het juiste aantal millimeters.

Omtrek meten

Je kunt ook de omtrek meten van de vinger waar de ring om moet. Een dun lintje of stukje touw voldoet prima. Het aantal millimeters correspondeert met de ringmaat. Op internet vindt je genoeg ringmatentabelletjes die je kunnen helpen de juiste maat te kiezen.

Voorbeeld

Is de omtrek van je vinger bijvoorbeeld 40.8 mm. dan heb je ringmaat 13. Is de omtrek 75.4 mm. dan heb je ringmaat 24.

Ti Sento ringen zien er aantrekkelijk uit, zijn betaalbaar en zijn gerehodineerd. De Milano-ringen met handmatig geslepen zirkonia’s zijn tijdloos en kunnen gedragen worden door jonge en wat oudere dames. Combineert met vrijwel elke outfit en kan dus dagelijks worden gedragen. De minimalistische uitvoering geeft de Milanoring een trendy en stijlvolle uitstraling.