Theramed tandpasta


Theramed is een bekend merk dat al tientallen jaren een vaste waarde is op de tandpastamarkt. Maar wat maakt Theramed zo bijzonder? In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende soorten Theramed tandpasta’s en welke voordelen ze bieden. Of je nu op zoek bent naar een tandpasta voor gevoelige tanden, wittere tanden of een frisse adem, Theramed heeft het allemaal.

Wat is Theramed?

Theramed is een Duits merk dat in 1960 werd opgericht. Sindsdien heeft het merk een breed scala aan tandpasta’s ontwikkeld die geschikt zijn voor verschillende soorten behoeften. Theramed biedt onder andere tandpasta’s aan voor gevoelige tanden, wittere tanden, een frisse adem en tandvleesverzorging. Daarnaast zijn de producten vrij van agressieve ingrediënten en worden er geen proeven op dieren uitgevoerd.

Verschillende soorten Theramed tandpasta’s

Theramed Gevoelige Tanden

Als je last hebt van gevoelige tanden, kan het zijn dat je moeite hebt met eten of drinken van koude of warme voeding. Gelukkig biedt Theramed een oplossing: Theramed Gevoelige Tanden. Deze tandpasta vermindert de gevoeligheid van tanden en kiezen, en beschermt het tandglazuur tegen verdere slijtage.

Theramed Wittere Tanden

Vind je het belangrijk dat je tanden er wit en stralend uitzien? Dan is Theramed Wittere Tanden iets voor jou. Deze tandpasta bevat microfijne deeltjes die je tanden intensief reinigen en oppervlakkige vlekken verwijderen. Na enkele weken van consistent gebruik zullen je tanden witter en gezonder aanvoelen.

Theramed Frisse Adem

Heb je vaak last van een slechte adem? Dan is Theramed Frisse Adem iets voor jou. Deze tandpasta bevat fluoride en zink, die samen zorgen voor een fijn gevoel in de mond en voor een frisse adem. Bovendien helpt het de tanden en het tandvlees gezond te houden.

Theramed Tandvleesverzorging

Gezond tandvlees is minstens zo belangrijk als gezonde tanden. Theramed Tandvleesverzorging is een tandpasta die speciaal is ontwikkeld voor mensen die last hebben van geïrriteerd of bloedend tandvlees. Het versterkt het tandvlees en zorgt voor een frisse adem.

Ingrediënten en voordelen

Alle Theramed tandpasta’s zijn vrij van agressieve ingrediënten. Ze bevatten fluoride, dat de tanden beschermt tegen gaatjes. Daarnaast helpt fluoride om tandbederf te voorkomen en de tanden sterker te maken. Alle tandpasta’s van Theramed bevatten ook zink, wat helpt om een frisse adem te behouden. Dit helpt om de mond gezond te houden.

Hoe te gebruiken?

Om het beste resultaat te behalen, is het belangrijk om de tandpasta twee keer per dag te gebruiken. Breng een erwtgrootte hoeveelheid tandpasta aan op de tandenborstel en poets gedurende 2 minuten. Spoel daarna je mond grondig met water. Vergeet niet om ook tussen de tanden te flossen en regelmatig naar de tandarts te gaan voor controle.

Conclusie

Theramed biedt een breed scala aan tandpasta’s die geschikt zijn voor verschillende soorten behoeften. Van gevoelige tanden tot een frisse adem; er is voor ieder wat wils. Bovendien zijn de producten van Theramed vrij van agressieve ingrediënten en worden er geen proeven op dieren uitgevoerd.

Veelgestelde vragen

1. Is Theramed tandpasta geschikt voor kinderen?

Ja, Theramed tandpasta is geschikt voor kinderen. Er zijn zelfs speciale kindertandpasta’s verkrijgbaar die minder fluoride bevatten dan de tandpasta’s voor volwassenen.

2. Wat zijn de ingrediënten van Theramed tandpasta?

Alle Theramed tandpasta’s bevatten fluoride en zink. Daarnaast bevatten ze nog andere ingrediënten die afhankelijk zijn van het type tandpasta.

3. Zijn Theramed tandpasta’s vegan?

Ja, alle tandpasta’s van Theramed zijn vegan.

4. Kunnen Theramed tandpasta’s allergische reacties veroorzaken?

Als je allergisch bent voor een of meerdere ingrediënten van Theramed tandpasta, kan het zijn dat je een allergische reactie krijgt. Controleer daarom altijd de ingrediënten voordat je het product gebruikt.

5. Waar kan ik Theramed tandpasta kopen?

Theramed tandpasta is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen zoals Kruidvat, Etos en DA. Daarnaast kun je het ook online bestellen via verschillende webshops.