The ordinary serums


The Ordinary is een populaire huidverzorgingslijn met producten die bekend staan om hun effectiviteit en betaalbaarheid. Veel vrouwen zijn fan van de verschillende serums van The Ordinary. Maar wat zijn The Ordinary serums en wat hebben ze te bieden? In dit artikel behandelen we de beste serums van The Ordinary die je aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine kunt toevoegen.

Wat zijn The Ordinary Serums?

The Ordinary is een merk dat bekend staat om betaalbare en effectieve huidverzorgingsproducten. The Ordinary serums zijn producten met hoge concentraties aan actieve ingrediënten die gericht zijn op het verbeteren van specifieke huidproblemen zoals rimpels, pigmentatie en acne. De serums van The Ordinary bevatten ingrediënten zoals vitamines, peptiden en antioxidanten.

Vitamine C Serum

Vitamine C staat bekend om zijn effectieve eigenschappen voor het aanpakken van hyperpigmentatie, rimpels en het stimuleren van collageenproductie. Het vitamine C serum van The Ordinary heeft een stabielere formule dan de meeste vitamine C serums op de markt, en komt in verschillende concentraties om aan de behoeften van verschillende huidtypes te voldoen.

Hyaluronzuur Serum

Hyaluronzuur is een molecule die van nature aanwezig is in ons lichaam en fungeert als een magneet voor vocht. Het serum van The Ordinary bevat laag-moleculair-gewicht hyaluronzuur, dat de diepere lagen van de huid kan doordringen en de huid van binnenuit kan hydrateren.

Retinol Serum

Retinol is een efficiënt ingrediënt voor het bestrijden van fijne lijntjes, rimpels en acne. Het retinol serum van The Ordinary is verkrijgbaar in verschillende concentraties, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid.

Niacinamide Serum

Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, werkt samen met de natuurlijke stoffen in de huid om de zichtbaarheid van poriën en fijne lijntjes te verminderen, en om de huidtextuur te verbeteren. Het Niacinamide serum van The Ordinary is een budgetvriendelijke optie voor een stralendere huid.

Caffeine Solution

De Caffeine Solution kan helpen bij het verminderen van wallen en donkere kringen onder de ogen. De oplossing bevat ook EGCG, een antioxidant uit groene thee die de huid kan kalmeren en helpen beschermen tegen schadelijke externe factoren.

Buffet Serum

Het Buffet serum van The Ordinary bevat een mix van verschillende peptiden die veroudering en huidschade kunnen voorkomen. Daarnaast is het ook hydraterend en werkt het op het verbeteren van de huidtextuur.

Glycolic Acid Solution

Glycolzuur wordt vaak gebruikt in producten die gericht zijn op de behandeling van acne, omdat het de talgproductie kan verminderen en de huidtextuur kan verbeteren. Het Glycolic Acid Solution van The Ordinary is verkrijgbaar in verschillende concentraties, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid.

Salicylic Acid Solution

Salicylzuur is een andere exfoliant die acne kan behandelen. Het Salicylic Acid Solution van The Ordinary bevat 2% salicylzuur en kan ook helpen bij het behandelen van mee-eters en verstopte poriën.

Azelaic Acid Suspension

Azelaïnezuur is een ingrediënt dat ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen heeft en daardoor geschikt is voor het bestrijden van puistjes, mee-eters en rode vlekken. Het Azelaic Acid Suspension van The Ordinary is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Alpha Arbutin Serum

Arbutine is een ingrediënt dat bekend staat om zijn verhelderende effecten. Het Alpha Arbutin Serum van The Ordinary is een veelzijdig serum dat kan helpen bij het verminderen van pigmentvlekken, verkleuringen en oneffenheden.

Mandelic Acid Solution

Mandelic zuur is een exfoliant die een milde werking heeft en geschikt is voor alle huidtypes. Het Mandelic Acid Solution van The Ordinary bevat een concentratie van 10% en kan helpen bij het verbeteren van het uiterlijk van vergrote poriën en een ongelijkmatige teint.

Matrixyl Serum

Matrixyl is een peptidenmengsel dat kan helpen bij het stimuleren van collageenproductie en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Het Matrixyl serum van The Ordinary is een van de populairste anti-aging serums van het merk.

Resveratrol Serum

Resveratrol is een krachtige antioxidant die schade aan de huid onder controle kan houden. Het Resveratrol serum van The Ordinary bevat ook ferulinezuur, een ingrediënt dat de effecten van resveratrol kan versterken.

Conclusie

The Ordinary serums zijn effectieve en betaalbare huidverzorgingsproducten die gericht zijn op het verbeteren van specifieke huidproblemen. Van vitamine C tot hyaluronzuur, retinol, niacinamide en nog veel meer: je kunt deze serums eenvoudig aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine toevoegen en de gewenste resultaten behalen.

Veelgestelde vragen

1. Kan ik The Ordinary serums samen gebruiken?
2. Zijn The Ordinary serums geschikt voor alle huidtypes?
3. Moet ik een patchtest doen voordat ik The Ordinary serums gebruik?
4. Hoe vaak moet ik The Ordinary serums gebruiken?
5. Kan ik The Ordinary serums onder mijn make-up dragen?

1. Kan ik The Ordinary serums samen gebruiken?

Ja, je kunt The Ordinary serums combineren om de gewenste resultaten te bereiken. Het is echter belangrijk om te onthouden dat te veel producten de huid kunnen irriteren en overbelasten. Begin met het gebruik van één serum en voeg er vervolgens geleidelijk meer aan toe als dat nodig is.

2. Zijn The Ordinary serums geschikt voor alle huidtypes?

Ja, er zijn verschillende soorten The Ordinary serums verkrijgbaar voor verschillende huidtypes en -problemen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat elk huidtype anders is, dus het is belangrijk om een ​​product te kiezen dat geschikt is voor jouw huidtype.

3. Moet ik een patchtest doen voordat ik The Ordinary serums gebruik?

Ja, het wordt aanbevolen om een patchtest te doen voordat je The Ordinary serums gebruikt om te voorkomen dat je een allergische reactie krijgt. Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de binnenkant van je pols en wacht 24 uur.

4. Hoe vaak moet ik The Ordinary serums gebruiken?

Het wordt aanbevolen om The Ordinary serums ‘s ochtends en’ s avonds te gebruiken. Raadpleeg echter de instructies op het specifieke product voor de aanbevolen gebruiksfrequentie.

5. Kan ik The Ordinary serums onder mijn make-up dragen?

Ja, de The Ordinary serums zijn lichtgewicht en gemakkelijk aan te brengen, dus het is geen probleem om ze onder make-up te dragen. Het wordt echter aanbevolen om te wachten tot het serum volledig is opgenomen door de huid voordat je make-up aanbrengt.