The North Face Tas

Ben je een avonturier in hart en nieren en onderneem je regelmatig een wandeling of loop je wel eens een trail in de natuur? The North Face heeft een breed assortiment rugtassen die tegen een stootje kunnen. Bergbeklimmen, moeilijke wandelpaden nemen, de atletiekbaan bezoeken of een ander buitenavontuur ondernemen worden gemakkelijker wanneer je een solide rugtas bij je hebt. Rugzakken van dit outdoor merk, zijn voorzien van veel gebruiksgemak en geavanceerde functies. Zorg, dat je meest ruige expeditie gerieflijker wordt met de juiste tas.

Borealis Classic

De Borealis Classic is een prima voorbeeld van een rugtas voor de sportieve wandelaar. De tas heeft een inhoud van 29 liter en er is genoeg ruimte voor een extra kledingset. Eten, sportkleding en zelfs je laptop kan meegenomen worden in deze sportieve rugtas. Wanneer je met wat zwaardere bepakking gaat wandelen heb je geen last van knellende schouderbanden. Deze zijn met zacht materiaal gevoerd en voelen comfortabel aan. Het opbergvak aan de voorzijde biedt genoeg ruimte voor wat kleinere gebruiksvoorwerpen. De tas bezit ook nog twee vakken voor flessen. Genoeg opbergruimte dus!

The North Face – CONNECTOR – TNF BLACK – Unisex

De Connector is een prima rugtas voor dagelijks gebruik. Speciaal ontworpen om mappen, briefpapier, schoolboeken en je lunch in mee te nemen. De handige opbergvakken zorgen voor een functionele rugzak, waar je je spullen efficiënt in kunt opbergen. Het laptopvak is een beschermend vak waar je met een gerust hart je dure laptop in kwijt kunt. De voorzijde van deze tas heeft een voorpaneel om bijvoorbeeld pennen en potloden in op te bergen. Ook is de zak uitgerust met vakken voor drinkflessen.

Veilig fietsen dankzij reflectoren en een fietslichtlus waar je een lampje aan kunt bevestigen. Deze rugzak is gemaakt van gerecycled polyester.

Functioneel en sportieve uitstraling

Elke tas die door The North Face op de markt is gebracht zijn functioneel en efficiënt in het gebruik. Of je nu een lange wandeling gaat maken, school of werk bezoekt, een verre reis gaat maken,  North Face rugtassen zijn geschikt voor iedereen.