The North Face Rugzak

De avontuurlijke sportbeoefenaar kan voor al zijn producten terecht bij het Amerikaanse bedrijf The North Face. Dit bedrijf is gespecialiseerd in allerlei soorten benodigdheden wanneer je gaat bergbeklimmen, hardlopen, hiken enz.enz. Helemaal doelgericht op buitensporten. Tenten, slaapzakken en rugzakken zijn populaire attributen die kunnen worden aangeschaft. Vooral de The North Face rugzak is een product waar de sportieve wandelaar niet zonder kan.

Douglas Tompkins

Douglas richtte dit bedrijf in 1966 op in San Francisco. Met zijn toenmalige vrouw Susie begon hij een winkel in bergbeklimmersuitrusting. Nadat het bedrijf door een aantal gegadigden was overgenomen vaart het sinds 2016, onder de vlag VF Corporation. Het hoofdkantoor is in Alameda (Californië) gevestigd.

The North Face rugzak

Van oudsher al wordt door dit bedrijf kwaliteitsproducten geleverd. Een rugzak leent zich uitstekend om van alles mee te nemen. Hoe ver je reis ook is, alles kan georganiseerd worden ingepakt. Wanneer er meerdere kleine vakken zijn kunnen kleine attributen als een balpen of opschrijfboekje gemakkelijk en overzichtelijk worden opgeborgen. Een rugtas kan best zwaar zijn. Doordat het gewicht echter kan worden verdeeld, is de tas prima voor zowel mannen als vrouwen te dragen.

The North Face rugtas voor dagelijks gebruik

Nadat sportmensen deze tassen had ontdekt werd de rugzak ook populair voor huis, tuin en keukengebruik. Dagelijks naar school met een zware tas eist zijn tol. Een tas moet stevig zijn en in staat om zware boeken te dragen zonder dat de tas beschadigd of scheurt. The North Face Connector Rugzak heeft inmiddels zijn diensten al bewezen. De Connector is een fantastische tas om je boeken, mappen, laptop etc. in mee te nemen. Handige opbergvakken en zakken zorgen ervoor dat spullen niet in je tas verdwalen maar dat je ze zo kunt pakken. Je laptop meenemen? Geen probleem. Het beschermende laptopvak zorgt voor veilig vervoer van dit notebook.

Veilig op de fiets

Strategisch geplaatste reflectoren bieden 360° zichtbaarheid. Ook is de rugzak voorzien van een fietslichtlus, waar je op simpele wijze een lampje aan kunt bevestigen. De flexibel gevoerde schouderbanden en het gevoerde achterpand zorgen voor het comfortabel vervoer van deze rugzak.  Gedeeltelijk geproduceerd van gerecycled polyester.