The North Face Handschoenen

Vanaf de zestiger jaren is het merk The North Face begonnen om actieve bergebeklimmers te voorzien van de juiste kledinguitrusting. Al snel kreeg dit merk bekendheid ook onder de gewone mens die niets met bergbeklimmen had. De uitgebreide en innovatieve collectie zorgt voor de kracht van het bedrijf. Sportkleding, klimmateriaal, wandelschoenen en wandelkleding, handschoenen en wintersportuitrusting zijn bij North Face de producten die dag in, dag uit worden verkocht. Wanneer je eenmaal de kwaliteit van dit merk ontdekt, wil je niets anders meer. Aan elk stukje kleding wordt grote aandacht besteed.

Missie 

Het merk The North Face heeft een missie. Zij ondersteunen het natuurbehoud en zijn begaan met ontdekkingsreizigers. Wereldwijde ontdekkingsbewegingen worden ondersteund en door North Face financieel bijgestaan. Er zijn al vele ontdekkingstochten, naar de meest ongerepte uithoeken op onze wereld, door North Face gesponsord. Dit bedrijf doet er alles aan om duurzame kleding te realiseren en te zorgen voor goede functionaliteit. Een goed voorbeeld zijn de handschoenen van dit merk.

De mooiste producten


North Face handschoenen

Het doel van handschoenen dragen is, voorkomen dat je geen koude handen krijgt. Handschoenen van dit merk zijn verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Handschoenen dragen van dit merk heeft een groot aantal voordelen. Bekijk bijvoorbeeld The North Face M Apex +Etip Glove Heren Handschoenen. Deze handschoenen zijn volledig winddicht en gevoerd. Met de touchscreen compatibiliteit kun je altijd digitale apparaten blijven gebruiken. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima en de kleur komt helemaal overeen met de afbeelding. 100% polyester en water-en wind afstotend. De handschoenen zijn lekker warm zonder dat ze overdreven dik zijn. Prima pasvorm.

North Face handschoenen maat 152 zwart

Deze handschoenen hebben een  regular fit pasvorm en zijn voorzien van een elastische polsband. Je handen blijven lekker warm door de Thermolite voering. Deze voering is vochtafvoerend en snel droog. Het gripmateriaal om de handpalm zorgt er voor dat je met deze handschoenen aan prima buitenwerkzaamheden kunt uitvoeren. Het materiaal aan de buitenzijde is 93% polyester en 7% elasthaan.