The Little Green Bag

Begin jaren’70 was het liedje “Little green back” van de George Baker Selection een grote hit. Wordt nog regelmatig gedraaid op de radio en doet oude tijden herbeleven.

The little green back is heden ten dagen ook hét adres waar je tassen, accessoires en sieraden online kunt shoppen. Topmerken als Cowboysbag, Furla, Valentino en Studio Noos kunnen 24 uur per dag on-line worden aangeschaft.

Designertassen

Elke vrouw wil een designertas. Dat is zo klaar als een klontje. Een tas waar je mee voor de dag kan komen en die je goed met allerlei jassen en outfits kunt combineren. De juiste tas past overal bij!

Goede investering

Een echte designertas wordt in de loop der jaren steeds meer geld waard. Het is natuurlijk het laatste wat je verkoopt, maar je hebt toch goed geïnvesteerd. Stel…je situatie wordt anders dan op dit moment. Je hebt dan altijd een waardevol bezit waar je veel geld voor kunt vragen.

Goedkope tassen

Vrouwen vallen op tassen en hebben er gemiddeld 5 in de garderobekast staan. Maar zijn ze nog wel toonbaar en actueel? Goedkoop is altijd duurkoop. Een designertas zal altijd graag gewild en gezien worden. Steek je geld niet in goedkope rommel maar investeer in een mooie tas. Daar heb je maar één exemplaar van nodig. Wordt gelukkig van het shoppen van een mooie, kwalitatief hoogwaardig product en wees er zuinig op!

Scherp geprijsd

Een designertas hoeft echt niet altijd honderden euro’s te kosten. Neem als voorbeeld de Little green bag Blauw. Een aantrekkelijke leren tas die je elke dag mee kunt nemen naar je werk. Met een breedte van 42 cm en voorzien van 8 handige vakken is dit de uitgelezen tas voor je werk. Scherp geprijsd en lekker ruim om al je spullen mee te nemen.

In deze tas vindt je een handig laptopvak waar een laptop in past van 15.6 inch. Ook beschikt de tas over een afneembaar schouderhengsel welke verstelbaar is. Je kunt de tas ook crossbody dragen. De afwerking met het zilverkleurige hardware maakt het plaatje compleet. Een trendy tas voor de stoere vrouw!