Teva Sandalen Kind

De aanschaf van sandalen, doe je meestal in het voorjaar vlak voor de zomer. Het is dan ook echt een schoen die je draagt tijdens warme dagen en wanneer je op vakantie bent. Teva heeft een breed assortiment sandalen die kan worden aangeschaft voor heren, dames en de kids. Leuke kleurrijke sandalen die ook nog eens comfortabel zitten. Ze zijn geschikt om uren aan te hebben tijdens het buiten spelen of een lange wandeling.

De perfecte sandalen kopen

Kindervoeten zijn nog in de groei en hebben alle ruimte nodig om goed uit te groeien. Voeten zijn belangrijk,  je moet er tenslotte je hele leven mee doen. Wanneer de zomer weer in aantocht is wordt het tijd om weer slippers en sandalen voor de kids aan te schaffen. Teva kindersandalen zijn er, ook komend zomerseizoen, weer in vele kleuren verkrijgbaar. Al vanaf een maat of 23 vindt je de leukste kleurtjes en uitvoeringen. Bekijk bijvoorbeeld is de Teva Hurricane XLT2 Kids Wandelsandalen – Fire Truck Teal, superleuke sandalen die verkrijgbaar zijn van af maatje 24. De superdikke rubberen zool loopt echt fantastisch. De strikbanden zijn kleurrijk en gemaakt van textiel. Echt een heerlijke sandaal voor de kleine meisjes!

De mooiste producten


Kleurrijke sandalen

De modellen van het merk Teva hebben verschillende tinten en zijn leuk om te zien. Het voetbed is stevig voorgevormd en ondersteunt de kindervoeten optimaal. Verantwoord rondhuppelen op Teva sandalen. De sandalen van Teva zijn verkrijgbaar met klittenbandsluiting, zo kunnen altijd de banden boven op de voeten aangepast worden aan de maat. Ze zitten dan nooit te los of te strak. Teva sandalen kunnen tegen een stootje en zijn waterbestendig.

De maat

Open schoenen zijn gemakkelijk aan te passen en je ziet direct of ze de juiste maat zijn. Het is natuurlijk bij kinderschoenen belangrijk dat er rekening wordt gehouden met groeiruimte. Deze mag echter ook weer niet te ruim worden genomen. De voet moet als het ware direct in het voetbed vallen. Op deze manier worden de voeten optimaal ondersteund. Daarmee voorkom je drukpunten en blaren. Houdt een kleine centimeter groeiruimte aan.

De breedte van de schoen is net zo belangrijk als de lengte. De voeten mogen niet heen en weer schuiven maar moeten goede onder Omdat de sandalen voorzien zijn van klittenbandsluitingen kan de juiste breedtemaat worden verkregen.