Table Du Sud

Ben je student, dan eet je vaak met een bordje op schoot. Studentenkamers zijn vaak zo klein dat een beetje  eettafel er vaak niet in past. Ben je echter afgestudeerd en helemaal gesetteld met vrouw en kind, dan is een goede eettafel onontbeerlijk. Een tafel in de living zorgt voor gezelligheid en heeft tegelijkertijd een functionele betekenis. De tafel in het gezin is de plek waar we elkaar dagelijks ontmoeten bij het ontbijt en avondeten. Een tafel in huis zorgt voor gezelligheid.

Lezen en knutselen

Een eettafel is er niet alleen om van te eten maar doet ook vaak dienst als plek om aan te lezen, te knutselen en aan te zitten met vrienden en vriendinnen. Lekker gezellig koffiedrinken of borrelen is aan een grote tafel vaak nét zo gezellig dan wanneer je op de bank zit. In een groot gezin is de eettafel meestal het middelpunt van gezelligheid. Ben je op zoek naar een meubel wat veel gezelligheid te bieden heeft, kies dan voor een ronde of ovale tafel. Table du Sud heeft een enorme keus aan deze meubels.

Kiezen voor een ovale tafel 

Wanneer je kiest voor een ovale vorm, dan haal je een geheel andere tafel in huis dan een ronde of vierkante vorm. Een uniek model, wat het interieur speels houd. Een ovale tafel is perfect voor in een smalle ruimte en kan vaak wel veel mensen kwijt. Een gesprek aan een ovale tafel maakt een gesprek wat centraler. Iedereen aan tafel kan hier aan deelnemen. Ook zorgt deze vorm dat kinderen, maar ook volwassenen, zich niet snel stoten. Aan een vierkante of rechthoekige tafel zitten natuurlijk altijd de hoeken met scherpe punten. De ovale tafel is een uniek concept!

Van salontafel tot bartafel

Table du Sud heeft een grote collectie eettafels. Ben je echter op zoek naar een aparte salontafel, bartafel, bijzettafel of bureau? Bekijk dan het uitgebreide assortiment!