Swiss Military Hanowa

De veelzijdige collectie horloges van Swiss Military Hanowa is zowel stoer als stijlvol. Kenmerkend is de robuuste uitstraling. Dit horlogemerk heeft een uitgebreid assortiment voor hoofdzakelijk de heren. Roestvrij staal materiaal, leer, rubber en edelstaal zijn de basismaterialen. Uiteraard heeft dit Swiss Made merk ook een verfijnde collectie dameshorloges.

Swiss Made label

Dit Zwitserse label betekent dat de technische kwaliteit hoog is. De kracht van de Hanowa collectie zit hem in het design wat kan worden gecombineerd met met de huidige trends. De uurwerken die wat groter zijn bezitten vaak een kompas en onder andere chronometers. Er zijn ook Swiss Military Hanowa’s die je in het zakelijke leven kunt dragen. Ze zijn stijlvol en hebben tevens een chique uitstraling.

Moderne productie

De moderne productiemethodes zorgen voor een handgemaakt product. De uurwerken die worden gebruikt zijn van het merk Ronda of ETA. Betrouwbaar, nauwkeurig, schok- en waterbestendig onderscheid de Swiss Military Hanowa zich van andere merkhorloges. Je bent verzekerd van kwaliteit.

Swiss Military Hanowa 06-5161.2.04.007

Dit echte herenhorloge is gemaakt van zilver edelstaal. Een quartz uurwerk wat analoog werkt. Kan worden gedragen door zowel de jonge man als de wat oudere heer. De wijzers zijn duidelijk te zien, de schakelband is prachtig en de wijzerplaat is verkrijgbaar in zwart of blauw. Een leuke bijkomstigheid is, dat dit horloge geheel waterdicht is. Je kunt er dus gewoon mee zwemmen.

Hanowa met leren band

Het model Swiss Military Hanowa UVP Mod. 06-4230.7.04.006 is voorzien van een leren band. Met de groene wijzerplaat heeft dit horloge een apart uiterlijk. Analoog uurwerk. Het materiaal van de kast is RVS en het glas wat over de wijzerplaat is aangebracht, bestaat uit mineraalglas. Mineraalglas is duurzaam en zal niet snel krassen vertonen. Een prachtig horloge waar je jaren plezier van zult hebben.