Spiegel met Verlichting

De ruimte waar het meest gebruik wordt gemaakt van een spiegel, is natuurlijk de badkamer. Haar verzorgen, make-up aanbrengen, scheren en nog meer karweitjes die met je gezicht te maken hebben, is een spiegel onontbeerlijk.

Make-up spiegel met verlichting

Iedere vrouw zou eigenlijk een make-up tafel moeten bezitten. Al je spulletjes bij elkaar en een rustige plek om je gezicht van make-up te voorzien. Een spiegel met verlichting is heel prettig om te hebben. Je kunt je gezicht goed bekijken en elk pukkeltje en deukje proberen weg te werken. De make-up spiegel die voorzien is van 10 LED-lampen is een geweldig product om jezelf goed waar te nemen. De lampen zijn dimbaar en geven dan een heerlijke sfeer in je slaapkamer.

Deze spiegellampen zijn door iedereen te installeren. Voor iedere slaapkamer is deze Hollywoodspiegel geschikt. Extra licht bij het opmaken is altijd fijn.

Installeren

De verlichting is voorzien van tape, welke dubbelzijdig is, en daarom op gladde en gestructureerde wanden snel te bevestigen is. Een doorzichtig snoer zorgt ervoor, dat de draden onzichtbaar zijn. Een set die uit 10 lampen bestaat en ook is voorzien van een dimschakelaar. Met deze dimschakelaar kan de helderheid en kleur worden aangepast. Er zijn drie verschillende kleuren mogelijk, warm- en koel wit en gewoon wit licht. Deze spiegel met lampen heeft een prachtige uitstraling.

Aanschaf spiegel met verlichting

Wanneer je een spiegel met verlichting gaat aanschaffen, kies dan wat groter exemplaar. Een grote spiegel maakt de ruimte groter. Vooral wanneer je de spiegel in een wat kleine ruimte gebruikt is een grote spiegel met verlichting een prima toevoeging.

DimuluX Epsilon LED badkamer spiegel

Deze prachtige ronde spiegel is voorzien van backlight verlichting. De LED-verlichting zit dus achter de spiegel. Deze spiegel is ook voorzien van verwarming. Erg prettig in de badkamer, géén beslagen spiegel meer. Verlichting en verwarming zijn afzonderlijk door een simpele touch afzonderlijk van elkaar te bedienen.