speelgoed 7 jaar

 

speelgoed 7 jaar 1

Wanneer een kind de leeftijd van 7 jaar heeft bereikt, wordt het onafhankelijk zijn erg belangrijk. Ze willen zelf bepalen wat ze aantrekken en zelf belangrijke beslissingen kunnen nemen. Een zevenjarig kind zit als het ware in een soort overgangsfase. Het is geen kleuter meer maar ook nog niet de middenbouwer die hij/zij graag wil zijn. Speelgoed is voor een zevenjarige best belangrijk!

Vooral spannende spelletjes als dammen en “Mens erger je niet” zijn gewilde bordspelletjes die ze graag met opa of oma spelen. Een modern spel als het  Qwixx – Dobbelspel kan uitermate goed met leeftijdsgenoten worden gespeeld.

Kaartspel De Beverbende

Dit kaartspelletje is een spel waarbij geheugen en tactiek hand in hand gaan. Wanneer je de minste strafpunten per ronde behaald heb je gewonnen! Dit kaartspel is geweldig wanneer je een gezin hebt en je met z’n allen om de tafel dit spannende spel kunt spelen. Het aantal spelers is 2 tot 6 en kan gespeeld worden vanaf een jaar of 6. Een geweldig denkspelletje wat voor een kind van 7 spannende momenten oplevert.