Sophie de Giraf babyspullen

Vanaf de geboorte tot ongeveer de pubertijd zijn kinderen zowel lichamelijk als mentaal in ontwikkeling. Ontwikkeling betekent vanaf de geboorte spelen met het juiste speelgoed. Wanneer je kindje is geboren, wordt je meestal overladen met babykleertjes en speelgoed. De box ligt al snel veel te vol. Een baby tot een maand of vijf heeft bepaald speelgoed nodig om een goede ontwikkeling door te maken. Eén van de belangrijkste dingen is de veiligheid van het speelgoed.

Tips

Er zijn een aantal speelgoedattributen die belangrijk zijn voor een kleine baby. Vooral wanneer een baby nog erg klein is vindt hij of zij het fijn om ergens naar te kijken. Contrasten en speelgoed wat beweegt trekt de aandacht. Wanneer een kindje ongeveer vier weken is gaan kleuren belangrijk worden. Vooral de primaire kleuren rood, geel en blauw vinden ze aantrekkelijk. Let er echter wel op dat je baby niet overprikkelt raakt. Dus niet overdrijven. Het gezicht van papa en mama vinden ze ook fantastisch en niet te vergeten een mooie mobiel boven de box. Om naar te kijken en mee te spelen is de Sophie giraf Senso’ball een prima speelattribuut voor de allerkleinsten. Levendige kleuren trekken de aandacht. Stimulerend en prima voor de fijne motoriek.

Om mee te rammelen 

Baby’s maken graag geluiden met een rammelaar. De zintuigen worden door een rammelaar goed gestimuleerd. Heerlijk om naar te kijken, te luisteren en in te knijpen. De voorkeur gaat uit naar een zachte rammelaar, zo kan het kindje zich niet bezeren. De Sophie de giraf zachte maracas rammelaar is zacht. Een baby vanaf 3 maanden kan uren met deze rammelaar in de weer zijn. De ergonomische vorm nodigt uit tot schudden. Gekleurde balletjes botsen op elkaar en geven een aantrekkelijk geluidje.

Bijtring So’Pure

Deze bijtring is gemaakt van 100% rubber. Wanneer de tandjes doorkomen is het tandvlees pijnlijk. Door op deze bijtring te bijten wordt dit verzacht. Het gestreepte oppervlak zal snel door baby’s worden gebruikt met doorbrekende tanden. De bolletjes kunnen door er op te kauwen het tandvlees verzachten.  De beide ringen kunnen gemakkelijk door de kleine handjes worden vastgepakt.