Smartphone Houder Fiets

Bellen en appen op je fiets, dat mag niet meer. Je krijgt een flinke boete wanneer je toch wordt betrapt. Het trouwens ook nog eens gevaarlijk…Wanneer jij helemaal opgaat in het appen met vrienden kun je zomaar de wereld om je heen vergeten. Dat kan altijd verkeerd aflopen. Ook de mensen die eveneens deelnemen aan het verkeer, kunnen door jou app-gedrag ook in gevaar worden gebracht.

Ben je echter iemand die fanatiek fietst, dan is het handig om onderweg je telefoon te gebruiken als navigatiesysteem. Je telefoon in je hand houden mag niet, maar een fietshouder van Naido dus wel. Handig om op je fiets te installeren, zodat je onderweg helemaal handsfree kunt bellen en je navigatie volgen.

De voordelen van dit systeem;

  • Voor iedere fiets en smartphone geschikt.
  • Kan ook op de brommer en zelfs op de motor. Dit vernieuwde model is stevig, schokvrij en draaibaar tot 360 graden.
  • Een antislip oppervlak en het hoesje hoeft niet worden verwijderd.
  • Hoogwaardig materiaal, de hoeken zijn beschermd met een goede kwaliteit rubber
  • Je voorkomt hoge boetes
  • Is ook geschikt voor motorfietsen en sportfietsen als mountain bikes
  • Kan simpel door jouzelf worden gemonteerd

Waterdichte fietshouder voor alle telefoons

Tijdens het fietsen en scooterrijden is het handig om je navigatiesysteem op je smartphone te kunnen volgen. DeĀ  Waterproof en Dustproof iCall fietsenhouder kan gemakkelijk vastgemaakt worden aan de stang van je fiets. Waterdicht, dus een onverhoedse bui is voor je smartphone geen ramp. Deze blijft helemaal droog. Met deze universele fietsenhouder blijven je handen vrij. Veilig door het verkeer en toch contact met navigatie en vrienden.

De fietsenhouder heeft een systeem wat 360 graden kan draaien. Kan zowel in portret als landschapmodus worden gebruikt. De display is bedienbaar door het zachte plastic wat aan de voorzijde is gemaakt.

Er wordt een opvulkussen meegeleverd. Dit zorgt er voor dat de smartphone stabielĀ  in de etui blijft zitten.